Newsletter: Inscriere la Newsletter

informatii orice date, documente, obiecte sau activitati, indiferent de forma, suport, mod de exprimare sau de punere in circulatie.

mai multi termeni...

Alatura-te Echipei CPCS

Avem nevoie de tine!
Membru sau doar voluntar, te asteptam sa te implici in proiectele şi activităţile noastre!

Acceseaza o serie de resurse extrem de utile in studiul culturii de securitate.

Telefon:
0748 022 805
0722 306 591
Email
fbicon twicon

Parteneri CPCS

Grupul Editorial Tritonic

Grupul Editorial Tritonic

Editura a aparut acum 15 ani. Astazi, Grupul Editorial Tritonic propune publicului din Romania si din lume peste o suta de titluri pe an si zeci de bestseller-uri, in conditii tipografice de exceptie. Editura isi priveste cititorul ca pe un prieten, incercand sa ofere fiecaruia o carte pe gustul sau.

Colectiile Premium, LIT, SFFH (SF, Fantasy, Horror), Thriller, Crime Scene, Comunicare/Media, Tritonic Junior, Tritonic Heritage demonstreaza dinamismul editurii dar si diversitatea modalitatilor de abordare a pietei editoriale.

Conditiile tipografice de exceptie, actualitatea titlurilor publicate, precum si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt trasaturi care au individualizat Tritonic in mediul editorial.

In curand, biblioteca Tritonic se va imbogati cu colectiile Velvet, Casmir, Caramel si Glamour dedicate in special femeilor.

Editura este prezenta si in lumea on-line prin site-ul www.tritonic.ro si blog, care iti ofera posibilitatea sa te "plimbi" printre colectiile din libraria virtuala si sa ne cunosti pe noi, tritonicii. Amatorii genului politist se pot bucura si de blogul specializat www.crime-scene.ro

Toate acestea au in spate pasiunea unei echipe tinere, motivata de dragostea publicului pentru carte si de dorinta de a ajuta la construirea unei piete editoriale puternice si serioase.

Te invitam sa “pasesti” in universul nostru, un univers palpitant si misterios, generat de puterea imaginatiei si a cuvintelor.

Rasfoieste biblioteca Tritonic, avem o carte si pentru tine!

ROHOST

Grupul Editorial Tritonic

Prima firma de gazduire web din Romania care a oferit servicii la un standard ridicat, cu peste 5 ani de experienta in domeniu. Datorita echipamentelor performante care stau la baza serviciilor noastre (infrastructura retelei, servere web, surse neintreruptibile, etc.), va garantam o prezenta on-line minim 99.8% din timp.

Mai multe detalii pe www.rohost.com

Evoluntar.ro Earth Hour – 60 de minute pentru planetă! Verde pentru Biciclete O sansa pentru viata Timisoara Bikers Sa pastram Romania Curata Reciclare si Plantare de Copaci