Newsletter: Inscriere la Newsletter

autoritate dreptul sau capacitatea, ori ambele, de a face propuneri sau de a da instructiuni, acceptate fara a recurge la persuasiune, negociere sau forta.

mai multi termeni...

Alatura-te Echipei CPCS

Avem nevoie de tine!
Membru sau doar voluntar, te asteptam sa te implici in proiectele şi activităţile noastre!

Acceseaza o serie de resurse extrem de utile in studiul culturii de securitate.

Telefon:
0748 022 805
0722 306 591
Email
fbicon twicon

Politica de Confidentialitate

Termeni generali

Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" ("CPCS") respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate"

Protectia Datelor cu caracter personal

Real Project Solutions se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.cpcs.ro, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul www.realproject.ro presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Operator, Real Project Solutions, atat in scopuri de marketing cat si pentru transferul datelor cu caracter personal in strainatate.

Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica - "Date Personale") pe nici unul din site-urile CPCS in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra la adresa Amforei nr. 9, Ap. 13, Timisoara, Romania.

Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata.

Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, CPCS le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care CPCS poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
  • CPCS (sau persoana juridica imputernicita de catre CPCS sau un tert care actioneaza in numele CPCS in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat; si/sau
  • CPCS poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor CPCS (date statistice).

CPCS nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.

Datele submise pot fi transmise de catre CPCS catre alta asociatie afiliata, care este localizata in afara Romaniei, inclusiv dar nu neaparat limitat in Statele Unite ale Americii. Prin continuarea accesarii acestui site, vizitatorii isi dau acordul implicit la acest transfer, in avans.

Cu toate acestea, Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

Minori

Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, CPCS va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate". Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate"

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra - Cookies

In momentul accesarii unuia dintre site-urile Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate", Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest "cookie" ajuta Asociatia "Centrul de Promovare a Culturii de Securitate" sa construiasca si sa rafineze continutul site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor.

In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati sau comanda "help screen" pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Copyright © 2008-2009 Centrul de Promovare a Culturii de Securitate. Toate drepturile rezervate.

RealStudio RoHost Real Project Solutions Fudoshin Martial Arts Editura Tritonic Tiger Protector