2023, cel mai greu an din cariera Simonei Halep. Ce va face jucătoarea de tenis – EVENIMENTUL ZILEI

2023, cel mai greu an din cariera Simonei Halep. Ce va face jucătoarea de tenis  EVENIMENTUL ZILEI

Головна » 2023, cel mai greu an din cariera Simonei Halep. Ce va face jucătoarea de tenis – EVENIMENTUL ZILEI

Fostul jucător de tenis, George Cosac, a declarat că Simona Halep n-a primit wild card pentru primul Grand Slam din acest an, dar că oricum aceasta nu ar fi vrut să meargă la Australian Open. El a mai spus că româncă trebuie să fie puternică în 2023, chiar dacă va întâmpina probleme.

Cosac a mai declarat că Simona Halep nu ar fi putut să obțină victoria la Australian Open din cauza pauzei pe care a luat-o. „Se așteptau puțini să primească wild card. Cred că nu era pregătită pentru Australian Open. N-ar fi mers acolo nici dacă primea wild card din partea organizatorilor. Simona Halep nu are jumătăți de măsură! Ori merge să câștige turneul, ori nu mai participă”, a spus George Cosac, pentru ProSport.

Venus Williams (SUA), Taylor Townsend (SUA), Jaimee Fourlis (Australia), Storm Hunter (Australia), Talia Gibson (Australia), Olivia Gadecki (Australia), Diane Parry (Franța) și Moyuka Uchijima (Japonia) se află pe tabloul principal, grație wild cardurilor acordate de organizatori.

george cosac pres dinamo

Cel mai greu an al Simonei Halep

Fostul jucător de tenis consideră că Simona Halep o să revină cu forțe proaspete, dar că trebuie să facă față provocărilor în 2023.

„Cu siguranță, este cel mai greu an din cariera Simonei Halep. Dar când revine, cred că va fi foarte puternică. Gândiți-vă că nu a jucat de atâta timp și tot se menține între cele mai bune zece jucătoare din lume”, a completat Cosac.

Și jucătorul spaniol Fernando Verdasco a fost acuzat de dopaj, dar a scăpat de suspendare și a putut participa la Australian Open, spre deosebire de Simona Halep.

„Jucătorul a afirmat că nu a intenționat să trișeze și că metilfenidatul din urină a fost rezultatul ingerării unui medicament care conținea metilfenidat prescris de medicul său pentru a trata ADHD. În sprijinul explicației sale, jucătorul s-a bazat (printre altele) pe documentele depuse cu cererile sale de AUT (realizate mai întâi în 2017 și apoi din nou în 2022), inclusiv declarațiile medicilor săi, precum și fișele de diagnostic și medicale”, au precizat reprezentanții ITIA.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *