5 milioane de vizualizări într-o zi! O fană a vrut să-și tatueze numele portarului Argentinei, dar ieșit un „epic fail” – DigiSport

5 milioane de vizualizări într-o zi! O fană a vrut să-și tatueze numele portarului Argentinei, dar ieșit un „epic fail”  DigiSport

Головна » 5 milioane de vizualizări într-o zi! O fană a vrut să-și tatueze numele portarului Argentinei, dar ieșit un „epic fail” – DigiSport

  • Premier League: TottenhamAston Villa, duminică, 16:00, DGS 1

  • Premier League: NottinghamChelsea, duminică, 18:30, DGS 1

A vrut să-și tatueze numele lui „Dibu” Martinez. FOTO Ce a ieșit

Galerie Foto

Potrivit tatuatorului Esteban Vucinovich din Buenos Aires, trofeul Cupei Mondiale este cel mai solicitat, urmat de Lionel Messi şi de portarul Emiliano Martinez, care a fost decisiv în finala cu Franţa, la loviturile de departajare.

Nu toate tatuajele sunt însă la fel de reuşite: pe reţelele de socializare este ironizat cel cu un Messi puţin prea gras sau cel în care este scris greşit numele portarului Emiliano „Dibu” Martinez.

O fană a Argentinei a vrut să-și tatueze numele portarului, însă a devenit cunoscută pe rețelele sociale după gafa făcută. „Dibu Fernandez” și-a tatuat aceasta pe spate (FOTO în galeria de mai sus).  

Greșeala a fost remediată, în cele din urmă: numele scris greșit a fost acoperit cu o siluetă a portarului, iar lângă a apărut scris corect „Dibu Martinez”. Imaginile au devenit rapid virale: au făcut aproape 5 milioane de vizualizări într-o zi.

Tatuajele, cea mai tare afacere din Argentina | FOTO Modelele alese după Cupa Mondială 2022

Galerie Foto

După ce Leo Messi a ridicat cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Mondială, în Argentina a existat o cerere uriașă a tatuajelor cu chipul căpitanului naționalei.

După ce au făcut-o campioană mondială pe Argentina, Lionel Messi și Emiliano Martinez au preferații fanilor pentru tatuaje.

Surprinzător este faptul că un suporter argentinian a ales să-și tatueze gestul grosolan făcut de Emiliano Martinez de la finalul meciului cu Franța.

CNN scrie că proprietarii de saloane pentru tatuaje au dat lovitura după Cupa Mondială 2022, iar aceasta este acum cea mai tare afacere din Argentina.

„De când Argentina a cucerit Cupa Mondială, Buenos Aires s-a transformat într-o mare petrecere. Specialiștii în tatuaje au avut mult de muncă, pentru a imprima chipul lui Lionel Messi pe trupurile celor care au vrut să-l omagieze pe omul care a ajuns să rivalizeze cu Diego Maradona, celălalt Zeu al fotbalului argentinian.”, scrie sursa citată.

„Știu că mulți și-au dorit tatuaje cu Messi și echipa, pentru că își făcuseră deja programări înainte de finală. Nu mi-am imaginat niciodată că a doua zi va fi o astfel de coadă în fața magazinului.”, a declarat artistul Sebastian Arguello Paz, pentru CNN.

Specialistul în tatuaje a dezvăluit că de a doua zi după ce Argentina a învins Franța la penalty-uri, telefonul i-a sunat non-stop, iar fanii s-au îngesuit să-și facă imprime chipul lui Messi, trofeul Cupei Mondiale sau drapelul Argentinei.

Etichete: argentina , lionel messi , enzo fernandez , tatuaje , emiliano martinez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *