A aflat de tragedie în direct și a părăsit imediat studioul din Qatar: ”A fost ucisă de un camion” – DigiSport

A aflat de tragedie în direct și a părăsit imediat studioul din Qatar: ”A fost ucisă de un camion”  DigiSport

Головна » A aflat de tragedie în direct și a părăsit imediat studioul din Qatar: ”A fost ucisă de un camion” – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

Drama trăită de Nadia Nadim! Prezentă în Qatar, fotbalista a aflat că mama sa a murit: ”Avea doar 57 de ani”

Actuala jucătoare a americanilor de la Racing Louisville era prezentă într-o emisiune TV înaintea jocului Danemarca – Tunisia 0-0 de la CM 2022, însă în timpul meciului a aflat că mama sa a decedat și a părăsit imediat platoul de televiziune.

Mama mea a fost ucisă de un camion. Se întorcea acasă de la sală. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt. Am pierdut cea mai importantă persoană din viața mea și s-a întâmplat pe neașteptate. Avea doar 57 de ani.

Era o războinică și a luptat în fiecare secundă pentru viața sa. Nu mi-a dat viață doar o dată, ci de două ori și sunt ceea ce sunt datorită ei. Nimic nu va mai fi la fel. Viața e incorectă și nu înțeleg de ce ea și de ce în acest mod. Te iubesc și ne vom revedea în curând”, a scris Nadia Nadim pe rețelele sociale.

Potrivit ultimelor informații oferite de autoritățile din Danemarca, Hamida Nadim a fost ucisă, de fapt, de un excavator, nu de un camion. Șoferul nu a văzut-o și a lovit-o în plin.

Nadia Nadim a fugit din Afganistan după ce talibanii i-au executat tatăl, joacă fotbal la cel mai înalt nivel și a devenit medic

Ce înseamnă să fii om? SuperSapience documentează influența tehnologiei asupra omenirii. Hai să vezi pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 18:00!

Galerie Foto

Nadia Nadim are o poveste de viață impresionantă. A fugit din Afganistan la vârsta de 11 ani, după ce tatăl său a fost ucis, a devenit jucătoare profesionistă de fotbal, iar acum este medic cu acte în regulă.

Sportiva s-a născut în Afganistan, însă și-a părăsit țara natală în anul 2000, după ce talibanii i-au executat tatăl. Nadia Nadim a ajuns în Danemarca, într-o tabără de refugiați, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru fotbal. După mai mult de 20 de ani, a devenit una dintre cele mai influente figuri din sportul afgan și și-a îndeplinit visul: acela de a deveni medic.

  • Viborg, IK Skovbakken, Fortuna Hjorring, Sky Blue FC, Portland Thorns, Manchester City, PSG și Racing Louisville FC sunt formațiile din cariera Nadiei Nadim.

După cinci ani în care a îmbinat studiul cu fotbalul la cel mai înalt nivel, Nadia a obținut licența de medic. Jucătoarea de la Racing Louisville este un fenomen. A adunat 103 selecții la naționala Danemarcei și a înscris 200 de goluri pentru echipele de club la care a evoluat.

În plus, atacantul vorbește nu mai puțin de 11 limbi străine.

Etichete: nadia nadim , danemarca-tunisia , mama nadia nadim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *