A durat doar 5 zile! Leo Messi a primit deja o ofertă pentru bisht-ul purtat în Qatar. Suma uriașă „pusă la bătaie” – DigiSport

A durat doar 5 zile! Leo Messi a primit deja o ofertă pentru bisht-ul purtat în Qatar. Suma uriașă „pusă la bătaie”  DigiSportVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » A durat doar 5 zile! Leo Messi a primit deja o ofertă pentru bisht-ul purtat în Qatar. Suma uriașă „pusă la bătaie” – DigiSport

  • Digi Show: Premier League Stories, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Digi Show: La Liga Legends: Michael Laudrup, sâmbătă, 21:00, DGS 1

A fost un gest prin care organizatorii au vrut să-și arate respectul față de argentinianul considerat cel mai mare fotbalist din istorie, întrucât haina tradițională simbolizează o victorie foarte importantă și este purtată de oameni la fel de importanți din lumea arabă.

Galerie Foto

Lionel Messi a primit o ofertă pentru bisht-ul purtat la finalul Cupei Mondiale

La doar cinci zile distanță, Ahmed Al-Barwani, un parlamentar din Oman, de profesie avocat, a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că este dispus să plătească un milion de euro pentru portul tradițional care a costat „doar” aproximativ 2.000 de euro. 

„De la Sultanatul Oman, te felicit pentru triumful de la Cupa Mondială. Bisht-ul arabic este un simbol al curajului și înțelepciunii. Îți ofer un milion de euro la schimb pentru acel bisht.

Va fi expus pentru a comemora acest moment de mândrie, pentru a ne ajuta să-l retrăim și pentru a ne aminti că suntem capabili de orice”, a transmis Al-Barwani, conform presei britanice. 

De nedescris! Cadru cu cadru: momentul în care Lionel Messi privește execuția care l-a făcut campion mondial

Messi a devenit campion mondial odată cu execuția transformată de Gonzalo Montiel, pe care a privit-o cu emoții nemărginite. 

În momentul în care mingea a trecut de linia porții, Messi s-a prăbușit în genunchi, ca și cum toată presiunea câștigării marelui trofeu i-a căzut deodată de pe umeri. 

Imaginile cu momentul în care Messi privește execuția lui Montiel nu mai au nevoie de nicio descriere și pot fi văzute, cadru cu cadru, în galeria FOTO de mai jos. 

Galerie Foto

Bisht-ul l-a transformat pe Messi în ținta meme-urilor! Argentinianul, trimis la colindat sau îmbrăcat în supererou

Internauții nu au ratat momentul și și-au folosit imaginația pentru a edita cele mai tari meme-uri.

Aceștia ”l-au transformat” pe Leo Messi în Dracula, Harry Potter sau Captain America, iar multe dintre imagini au devenit virale.

Galerie Foto

Etichete: leo messi , argentina , lionel messi , bisht , ahmed al-barwani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *