„A fost o plăcere!” Sebastian Vettel a disputat ultima cursă din Formula 1. Discurs superb, de la volan – DigiSport

„A fost o plăcere!” Sebastian Vettel a disputat ultima cursă din Formula 1. Discurs superb, de la volan  DigiSport

Головна » „A fost o plăcere!” Sebastian Vettel a disputat ultima cursă din Formula 1. Discurs superb, de la volan – DigiSport

  • Liga 2: CSA Steaua – FC Brașov, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga 2: Ripensia – Oțelul Galați, duminică, 14:00, DGS 1

Sebastian Vettel a bifat ultima cursă de Formula 1 din cariera sa

Însă momentul zilei a fost oferit de Sebastian Vettel (35 de ani), care a bifat ultima cursă din carieră. Germanul de la Aston Martin a și fost ales pilotul zilei. La final, Vettel a ținut să le trasmită cuvinte emoționante celor din echipa sa.

Nu a mai așteptat să ajungă la boxe și le-a spus-o chiar de la volan.

„Vă mulțumesc, nu a fost cea mai bună cursă pe care noi am făcut-o, dar vă mulțumesc pentru acești doi ani minunați. Sunteți un grup de oameni minunați și vă doresc o mașină mult mai bună decât am avut acum, să fi fost capabili să ne bucurăm de acești doi ani.

Sunteți niște persoane speciale, vreau să vă doresc tot binele și cred că eu am fost în cea mai bună formă posibilă datorită vouă”, a fost mesajul emoționant al lui Vettel.

„Mulțumim și noi, Seb, a fost o adevărată plăcere”, i-au transmis cei de la boxe, vizibil emoționați.

După ce a ieșit din monopost, Vettel a ținut să le transmită și fanilor un mesaj.

„O zi mare și un mare mulțumesc pentru suportreri, mai ales că văd aici atât de mulți fani, atât de multe fețe zâmbitoare, ceea ce e special și foarte frumos. Sunt sigur că o să-mi lipsească asta mai mult decât pot eu să înțeleg acum”, a spus Vettel.

Sebastian Vettel se retrage cu 4 titluri de campion mondial

Casca purtată de Sebastian Vettel la ultima sa cursă / Foto: captură Digi Sport

Sebastian Vettel, care a purtat o cască pe care scria „ultimul tur”, a încheiat acest sezon pe locul 12 la piloți, cu 37 de puncte, iar echipa sa, Aston Martin, a ocupat un onorabil loc 7 la constructori.

Lewis Hamilton a avut inițiativa ca toți cei 20 de piloți să organizeze o cină în cinstea lui Vettel. Britanicul le-a propus asta piloților la Marele Premiu al Mexicului.

Sebastian Vettel este unul dintre cei mai de succes piloți din Formula 1, cu 4 titluri mondiale. A concurat în „Marele Circ” din 2007 până în prezent, la BMW Sauber, Toro Rosso, Red Bull, Ferrari și Aston Martin.

Cu Red Bull, Vettel a devenit de 4 ori la rând campion mondial: 2010, 2011, 2012, 2013. De asemenea, el a fost cel mai tânăr campion mondial din istorie.

Vettel este al treilea pilot din istoria Formulei 1 la numărul de curse câștigate, 53. Tot poziția a treia o ocupă și în ceea ce privește clasările pe podium, cu 122 și este al patrulea la cele mai multe plecări din pole-position, 57.

VIDEO cu momente definitorii din cariera lui Sebastian Vettel:

Etichete: sebastian vettel , aston martin , marele premiu din abu dhabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *