A părăsit-o definitiv pe Simona Halep! Dezvăluirile lui Patrick Mouratoglou nu lasă urme de îndoială:… – Prosport

A părăsit-o definitiv pe Simona Halep! Dezvăluirile lui Patrick Mouratoglou nu lasă urme de îndoială:…  Prosport

Головна » A părăsit-o definitiv pe Simona Halep! Dezvăluirile lui Patrick Mouratoglou nu lasă urme de îndoială:… – Prosport

Holger Rune, danezul minune al tenisului mondial, pare că o face uitată pe Simona Halep.

Patrick Mouratoglou este antrenorul sportivului în vârstă de 19 ani și a dezvăluit că își dorește ca acesta să devină noul număr 1 mondial în anul 2023.

Antrenorul francez de origine greacă este în continuare și antrenorul Simonei Halep, însă după ce românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat, Rune pare să că a ajuns pe primul loc în preferințele tehnicianului.

A părăsit-o definitiv pe Simona Halep! Dezvăluirile lui Patrick Mouratoglou nu lasă urme de îndoială: „Va fi extrem de greu, dar dacă era ușor știam deja”

Holger Rune este în acest moment locul 11 ATP și uimit pe toată lumea după ce a reușit să îl învingă pe Novak Djokovic în finala de la Paris, turneu ATP1000.

Patrick Mouratoglou a vorbit la superlativ despre danezul în vârstă de doar 19 ani. Antrenorul francez este de părere că anul 2023 va fi unul excelent pentru Rune, care are toate șansele și calitățile să ajungă noul număr 1 mondial.

„Numărul 1 mondial anul viitor, este realist? De ce nu. Când poți face ceea ce a făcut el, orice este posibil. Acum, va cere ca el să poată evolua așa cum a făcut la Bercy, pe tot parcursul anului, și mai ales în Grand Slam și în Masters 1000, acolo unde contează cel mai mult.

Deci nu va fi ușor, evident, dar dacă ar fi ușor să fii cel mai bun din lume, am fi știut deja. Este realist? Nu este nerealist. Va fi extrem de dificil, dar nu este imposibil”, a spus Patrick Mouratoglou, citat de către site-ul tennistonic.com.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *