A pariat 1,25 milioane de euro pe echipa care conducea cu 27-0! Cât s-a terminat meciul – DigiSport

A pariat 1,25 milioane de euro pe echipa care conducea cu 27-0! Cât s-a terminat meciul  DigiSport

Головна » A pariat 1,25 milioane de euro pe echipa care conducea cu 27-0! Cât s-a terminat meciul – DigiSport

  • Liga 1: Chindia – FC Argeș, luni, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Farul – CFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

Echipa din Los Angeles conducea cu un neverosimil 27-0 la jumătatea sfertului 2 și părea că victoria nu-i mai poate scăpa. Așa a crezut și un parior care a mizat în acel moment nu mai puțin de 1,25 milioane de euro pe victoria celor de la Chargers.

Galerie Foto

Cel mai neinspirat parior din istorie

Pariul i-ar fi adus în plus 10.400 de euro, adică 0,8% din suma pe care a riscat-o. Dar ceea ce s-a întâmplat i-a dat total planurile peste cap. Jaguars au făcut o ”remontada” care va rămâne în istoria NFL și s-au impus cu 31-30. Ultimele trei puncte, cele ale victoriei, au venit cu doar 3 secunde înainte de final.

Astfel, Los Angeles Chargers și-a luat adio de la play-off-ul NFL din acest an, iar pariorul neinspirat, de la o avere. Jacksonville s-a calificat în runda următoare, dar nu a reușit să ajungă în careul de ași, fiind învinsă de Kansas City Chiefs, scor 20-27.

Pierderea uriașă înregistrată de persoana care ar fi pariat la o agenție din Londra nu a fost trecută cu vederea pe rețelele sociale.

Acesta ar fi fost ultimul pariu pe care l-aș fi făcut vreodată”, ”Ar fi putut să pună măcar 100.000 pe victoria celor de la Jaguars, aveau cotă 28 în acel moment, și-ar fi dublat banii”, ”Nu știu de ce ar risca cineva 1,25 milioane pentru 10.000” sau ”Absurd. Sper că și-a învățat lecția” au fost doar câteva dintre reacții, potrivit Daily Star.

Etichete: nfl , pariu , los angeles chargers , jacksonville jaguars


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *