A prezentat trofeul Cupei Mondiale întregii lumi, dar a ajuns ținta criticilor: „Îngrozitor! / De ce poartă o valiză?” – DigiSport

A prezentat trofeul Cupei Mondiale întregii lumi, dar a ajuns ținta criticilor: „Îngrozitor! / De ce poartă o valiză?”  DigiSport

Головна » A prezentat trofeul Cupei Mondiale întregii lumi, dar a ajuns ținta criticilor: „Îngrozitor! / De ce poartă o valiză?” – DigiSport

  • Baschet: U-BT Cluj-Napoca – Rapid, vineri, 17:00, DGS 2

  • Premiership: Ross County – Rangers, vineri, 21:30, DGS 1

Superba actriță din India a prezentat întregii lumi cel mai prestigios trofeu din fotbal, alături de legendarul portar al Spaniei, Iker Casillas. 

Deepika Padukone a primit un val de critici pentru ținuta purtată la Cupa Mondială

În stilul caracteristic, actrița de 36 de ani a purtat o ținută ieșită din comun, de data aceasta creată de celebrul brand Louis Vuitton.

Totuși, indianca a primit nenumărate critici pe rețelele sociale, din partea celor care au considerat că ținuta a fost una total nepotrivită pentru evenimentul sportiv. 

„Ce ați făcut-o să poarte?”, „Îngrozitor! Încetați să mai puneți haine groaznice pe această femeie superbă, merită mult mai mult” sau „De ce poartă Deeepika o valiză?”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase, conform presei indiene. 

Galerie Foto

Deepike Padukone obișnuiește să poarte ținute extravagante

Nu este prima dată când Padukone stârnește discuții legate de ținutele sale.

Indiferent de evenimentul la care participă, actrița născută în Danemarca știe cum să atragă toate privirile celor din jur cu ținutele alese. 

Galerie Foto

Spectaculos! Așa a decurs ceremonia de încheiere a Cupei Mondiale din Qatar

Ceremonia de încheiere a Cupei Mondiale din Qatar a fost precedată de un spectacol aviatic, iar qatarezii au pus la punct și un spectacol pirotehnic.

Baloane în culorile tărilor careu au luat parte la turneul final au defilat prin arenă, iar cele în culorile Argentinei și Franței au plutit în timpul show-ului.

Galerie Foto

Etichete: trofeu cupa mondiala , deepika padukone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *