Aceasta este mașina pe care Ilie Năstase i-a făcut-o cadou soției sale. L-a costat o… – Prosport

Aceasta este mașina pe care Ilie Năstase i-a făcut-o cadou soției sale. L-a costat o…  Prosport

Головна » Aceasta este mașina pe care Ilie Năstase i-a făcut-o cadou soției sale. L-a costat o… – Prosport

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, i-a făcut soției sale, Ioana, un cadou de 100.000 de euro: o mașină Range Rover.

„Nasty” a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i face pe plac Ioanei, dar nu este singurul cadou pe patru roți pe care i l-a oferit consoartei sale: Ioana deține și un Bentley, care valorează aproape 250.000 de euro.

Tranzacția s-a produs după ce Năstase și-a vândut casa de pe strada Andrei Mureșanu pentru o sumă impresionantă. Din câte se pare ar fi încasat două milioane de euro.

Iată imaginile! Aceasta este mașina pe care Ilie Năstase i-a făcut-o cadou soției sale. L-a costat o avere! FOTO

În urma afacerii imobiliare se pare că între Ilie Năstase și bunul său prieten, Ion Țiriac, s-ar fi produs o primă ruptură. Cunoscutul om de afaceri, fost partener la dublu cu Ilie Năstase, nu ar fi fost de acord ca „Nasty” să-și vândă casa.

Însă, Ilie a continuat să fie „mână largă” și în prezent locuiește în zona Băneasa, într-un apartament cu chirie. „Este incredil ce s-a putut alege de un nume uriaș la nivel planetar. Să învârți atâția bani iar acum să ajngi aproape falit…E incredibil”, a precizat pentru Prosport un prieten apropiat al fostului mare jucător de tenis.

Năstase a mai avut probleme de acest gen (a condus după ce a consumat alcool) și atunci oferea o declarație uluitoare: „Dacă 37 de ani, cât am jucat tenis, n-am băut deloc, ce dracu’, trebuie să recuperez, nu? Sper ca nu ma intrebi și de sex ceva. De ce m-am apucat târziu de sex, la 20 de ani, asta trebuia să mă întrebi”.

Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *