Adevăratul motiv pentru care Istvan Kovacs n-a arbitrat vreun meci la Cupa Mondială din Qatar… – Prosport

  1. Adevăratul motiv pentru care Istvan Kovacs n-a arbitrat vreun meci la Cupa Mondială din Qatar…  Prosport
  2. „Probabil că a învățat ceva”. Reacția unui fost internațional român după ce Istvan Kovacs nu a prins niciun…  SPORT.RO
  3. De ce nu a arbitrat Istvan Kovacs la CM 2022. Explicaţiile lui Pierluigi Collina  DCNews
  4. Abia revenit de la Campionatul Mondial, Istvan Kovacs a primit derby-ul FCSB – CFR Cluj  Gazeta Sporturilor
  5. De ce nu a arbitrat Kovacs la Cupa Mondială? Adrian Porumboiu vine cu o altă versiune: ”S-a întâmplat ceva acolo. L-am întrebat”  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Adevăratul motiv pentru care Istvan Kovacs n-a arbitrat vreun meci la Cupa Mondială din Qatar… – Prosport

Istvan Kovacs (38 de ani) n-a condus niciun meci la turneul final, având însă calitatea de arbitru de rezervă la opt dintre partidele Cupei Mondiale din Qatar.

Nedelegarea sa a surprins însă pentru că oficiase în 2022 o semifinală de Champions League, dar și finala Conference League, unde AS Roma a învins pe Feyenoord Rotterdam, scor 1-0.

Surse ProSport dezvăluie faptul că Istvan Kovacs l-a enervat pe Pierluigi Collina la testele fizice dinaintea turneului final. Italianul le-a cerut tuturor să parcurgă exercițiile impuse (viteză, rezistență și alte probe) fără a forța, existând pericolul să se accidenteze.

Adevăratul motiv pentru care Istvan Kovacs n-a arbitrat vreun meci la Cupa Mondială din Qatar 2022! L-a sfiddat pe Collina: „S-a întâmplat ceva acolo” | EXCLUSIV

Arbitrul român ar fi tratat foarte serios toate cerințele, depășind categoric celelalte nume mari din arbitraj prezenter acolo. Stilul lui căpos i-a atras antipatia șefilor din Comisia de Arbitri, dar și al celorlalți colegi din alte țări.

Aceste mărturii sunt susținute de mai mulți apropiați, care evident l-au întrebat ce s-a întâmplat în Qatar. Practic, Istvan Kovacs l-a sfidat pe Pierluigi Collina și a venit acasă după meciurile din optimile de finală.

Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs trebuia, inițial, să fie ”central” la meciurile de la Mondial.

„Nu e adevărat că a fost adus pentru a fi rezervă! Dacă era adevărat, orice spui și orice afirmi, trebuie să aibă logică. În momentul în care te cheamă cu brigada completă, nu te ia ca arbitru de rezervă, te ia ca să arbitrezi.

S-a întâmplat ceva acolo, întâmplarea face ca acolo să fie și un vasluian, asistentul Artene.

L-am întrebat ce s-a întâmplat, se așteptau și ei să arbitreze, n-au arbitrat. Ce mi-a spus, nu pot să spun. N-am acceptul lui”, a spus Adrian Porumboiu, la Sport.ro.

Care sunt cele 8 meciuri la care a fost rezervă Istvan Kovacs?

Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă la opt meciuri, inclusiv la cel din optimi dintre Portugalia şi Elveţia, scor 6-1. În Qatar, Kovacs a fost rezervă şi la meciul de deschidere al competiţiei, câştigat de Ecuador în faţa ţării gazdă, scor 2-0.

El a mai fost al patrulea oficial la partidele: Uruguay – Coreea de Sud 0-0, Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1, Ecuador – Senegal 1-2, Arabia Saudită – Mexic 1-2, Croaţia – Belgia 0-0.

„La fel ca în cazul jucătorilor, evaluarea arbitrilor este o combinație între munca de la antrenament și performanțele lor de pe teren, în timpul meciurilor. Fiecare nominalizare va fi făcută cu mare grijă pentru a încerca să găsim de fiecare dată cele mai bune echipe de arbitri”, a fost explicația lui Pierluigi Collina, potrivit L’Equipe, înaintea turneului final.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *