Adi Popa, dezvăluire despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: “Am vorbit cu un impresar“ – DigiSport

Adi Popa, dezvăluire despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: “Am vorbit cu un impresar“  DigiSport

Головна » Adi Popa, dezvăluire despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: “Am vorbit cu un impresar“ – DigiSport

  • La Liga: Athletic Bilbao – Osasuna, luni, 22:00, DGS 2

  • La Liga: AtleticoBarcelona, duminică, 22:00, DGS 1

Actualmente legitimat la CSA Steaua, mijlocașul a vorbit despere trecerea lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) la Al-Nassr.

Ce spune Adi Popa despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Lusitanul a fost convins cu un salariu uriaș să semneze, de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, aici fiind incluse și banii din contractele de publicitate.

„S-a schimbat destul de mult. Eu am fost în 2018, era regula cu trei străini. Acum au ajuns la 7, plus un fotbalist asiatic. Fiind într-un moment al carierei în care a pățit ce a pățit la Manchester, văd că e o mișcare bună pentru el.

Fotbalul în acea zonă a crescut foarte mult. Ca lovitură de imagine înseamnă enorm. Nu poate să fie decât benefic. Nu cred că Messi se va duce la Al-Hilal. Orice e posibil, să nu ne mirăm dacă ajunge, pentru că ar reedita duelul din La Liga.

Din ce știu, nu primește 200 de milioane de euro pe an. Sunt pe doi ani de contract, plus job-ul de ambasador până în 2030. Am vorbit cu un impresar din zonă și-mi spunea că pe aici s-ar învârti afacerea”, a spus Adi Popa.

VIDEO cu declarația lui Adi Popa despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Adi Popa nu exclude să o părăsească pe CSA Steaua dacă nu va fi obținut dreptul de promovare

Adi Popa a mărturisit că este greu pentru formația pregătită de Daniel Oprița să se motiveze, în condițiile în care echipa nu poate promova, însă speră să se întâmple o ”minune” până în luna aprilie și să se modifice Legea Sportului, modalitate prin care CSA Steaua ar obține drept de promovare.

Fotbalistul are încredere că cei aflați la conducerea CSA Steaua vor face demersurile necesare pentru a obține drept de promovare, chiar dacă nu se va modifica Legea Sportului.

Concret, dacă CSA Steaua se va afilia cu terțe persoane juridice, publice sau private pentru constituirea unei asociații, echipa va obține drept de promovare în prima ligă.

Noi trebuie să rămânem la fel de conectați și în a doua parte a sezonului. Nu vă ascund că este foarte greu să te motivezi, și nu vorbesc doar din punctul meu de vedere, vorbesc și din punct de vedere al staff-ului, al jucătorilor, al colegilor mei, la fiecare meci să te motivezi, știind că în momentul de față nu ai drept de promovare. Am arătat că suntem puternici și am încheiat prima parte a sezonului pe primul loc.

Acum mai avem un singur hop, să terminăm pe primul loc și în partea a doua a sezonului și în play-off. Nu ne gândim la locul doi sau să fim între primele. Apoi vom vedea, s-au întâmplat multe în fotbal.

Sperăm să se modifice legea sportului care ar fi, din ce am înțeles, portița legală prin care am promova de anul acesta. Dacă se va modifica legea sportului până la data de 1 aprilie, noi vom avea drept de promovare de anul acesta.

Discuția a fost mai amplă. De când am venit se discută despre asta, dar nu mă pricep la politică. Am văzut că și în spațiul public se tot vorbește să se schimbe pentru că avem o lege a sportului învechită și trebuie adusă la normele din Uniunea Europeană”, a declarat Adi Popa într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

În caz contrar, dacă CSA Steaua va fi forțată să mai evolueze încă un sezon în Liga 2, Adi Popa nu exclude posibilitatea de a-i părăsi pe ”Militari”.

E prematur să spun. Nu mi-ar conveni să mai stau încă un sezon fără să avem drept de promovare, însă cred că, de la vară, dacă nu se va schimba legea sportului, știu că se fac deja demersuri să existe dreptul legal de a promova în următorul sezon și fără schimbarea legii sportului. Pentru sezonul acesta ar fi trebuit făcute până la data de 1 august, când a început campionatul. Nu se pot face retroactiv”, a mai spus Adi Popa.

Etichete: csa steaua , cristiano ronaldo , transfer , adi popa , al nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *