Alegerile la tenis continuă: o altă Adunare Generală pe 10 februarie 2023! Ce spune George… – Prosport

Alegerile la tenis continuă: o altă Adunare Generală pe 10 februarie 2023! Ce spune George…  Prosport

Головна » Alegerile la tenis continuă: o altă Adunare Generală pe 10 februarie 2023! Ce spune George… – Prosport

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis vor avea loc în cadrul Adunării Generale programate la data de 10 februarie, de la ora 12:00, la Centrul Naţional de Tenis din Capitală, se arată în convocatorului publicat pe site-ul oficial al FRT.

Alegerile la tenis continuă: 10 februarie! Ce spune George Cosac despre adversari: „Când am văzut cine candidează”

Pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis şi-au depus candidaturile cinci persoane: George Cosac, Dumitru Hărădău, Tudor Napoleon Spartacus Iacov, Răzvan Itu şi Mihai Rusu.

Funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis este vacantă după demisia lui Ion Ţiriac din 26 iulie 2021. De la acea dată, preşedinte interimar al FRT a fost George Cosac.

„Mi-am anunțat colegii că dacă această Adunare Generală va hotărî președintele până la sfârșitul mandatului care ar fi trebuit să-l fi avut domnul Țiriac, adică 4-5 luni, nu mă mai interesează și după aia vedem dacă reușim să punem în practică proiectele începute acum câțiva ani.

Când am văzut cine candidează și cine e în spatele principalului contracandidat, am zis ‘Fraților, nu trebuie să lăsăm garda jos’. Încercăm să mergem mai departe.

Contracandidatul, din punctul meu de vedere, nu este decât o simplă rotiță manipulată cu diferite interese.

Eu nu stau în ploaie, nu mor după această funcție, mai ales că nu e remunerată. Sunt pensionar, am timp, am alte activități, chiar am ce face, nu stau în FRT”, a declarat George Cosac pentru Radio Sport Total FM.

Ion Ţiriac fusese ales la 19 iunie 2019 în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. La momentul respectiv, el declara că va sta în această funcţie doar şase luni, perioadă în care va avea ca obiective schimbarea statutului FRT şi clarificarea situaţiei fondurilor financiare de la MTS.

Cătălin Cristea este președinte al Comisiei de Competiții

Federaţia Română de Tenis a anunţat pe Facebook că, la propunerea preşedintelui George Cosac şi cu votul majoritar al Comitetului Director, noul preşedinte al Comisiei de Competiţii este Cătălina Cristea la finalul anului

În vârstă de 47 de ani, Cristea a fost jucătoare de tenis şi a evoluat şi în echipa de Fed Cup a României.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *