Ambiții mari pentru U Cluj. Eugen Neagoe: ”Sunt foarte nemulțumit de locul din clasament” – DigiSport

  1. Ambiții mari pentru U Cluj. Eugen Neagoe: ”Sunt foarte nemulțumit de locul din clasament”  DigiSport
  2. Eugen Neagoe, mulțumit după amicalul cu Hermannstadt: „A fost un antrenament reușit”  Ziua de Cluj
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Ambiții mari pentru U Cluj. Eugen Neagoe: ”Sunt foarte nemulțumit de locul din clasament” – DigiSport

  • Liga 2: Poli Iași – Dinamo, sâmbătă, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

  • Sibienii au deschis scorul în startul partidei prin croatul Matko Babic, însă clujenii au întors rezultatul prin Ioan Filip și Denis Ispas.

Eugen Neagoe: ”Cred că puteam să fim mult mai sus

Antrenorul ”Șepcilor Roșii”, Eugen Neagoe, s-a declarat mulțumit de modul în care se prezintă echipa sa acum, mai ales că i-au revenit trei jucători după accidentări și suspendări.

U Cluj se află pe locul 13 în Liga 1, cu 18 puncte adunate în cele 18 jocuri disputate, dar Eugen Neagoe simte că echipa merita și trebuia să fie mai sus în clasament.

Nu, cu Hermannstadt am avut amical. Suntem bine, pot să spun. Au revenit câțiva jucători problemele, Ely Fernandes, Romeo, lui Pires i-a expirat suspendarea. Cred că puteam fi mai bine, am pierdut câteva puncte printre degete, dar a fost vina noastră. Și la ultimul meci cu FC Argeș am ratat niște ocazii mari, dar am marcat un singur gol.

(n.r. – despre situația din clasament) Acum sunt foarte nemulțumit pe locul din clasament. Cred că puteam să fim mult mai sus, dacă îmi aduc aminte ce puncte am pierdut. Și șapte ar fi bine pentru noi, în următoarele trei meciuri. Am intra cu 25 de puncte în vacanță, am urca câteva locuri, și ar fi mult mai bine. Suntem plătiți la zi, dar mai sunt câteva prime de primit. Nu sunt restanțe”, a declarat Eugen Neagoe, la Fotbal Club.

Eugen Neagoe, mulțumit de randamentul lui Alexandru Chipciu

Chestionat pe tema randamentului oferit de Alexandru Chipciu la U Cluj, în cele 18 etape, Eugen Neagoe a declarat că este mulțumit, dar, așa cum se așteaptă la toți fotbaliștii din lot, există loc pentru mai bine.

”(n.r. – despre Alexandru Chipciu) Nu a marcat goluri. Sigur, mă aștept mai mult de la toți jucătorii. Dar eu l-am folosit pe Alex în mai multe meciuri și ca fundaș dreapta. Este un băiat care își vede de treabă, inteligent, se înțelege cu toți colegii. Este un jucător valoros. Nu sunt dezamăgit, chiar sunt mulțumit, dar mă aștept la mai mult de la toți. Dacă ar fi marcat mai multe goluri….evoluția lui a fost una foarte bună”, a completat Eugen Neagoe.

Etichete: eugen neagoe , clasament liga 1 , alexandru chipicu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *