Amenințată cu desființarea, ”lanterna roșie” din Liga 2 se ”reinventează”: ”Vrea în Liga 1” – DigiSport

Amenințată cu desființarea, ”lanterna roșie” din Liga 2 se ”reinventează”: ”Vrea în Liga 1”  DigiSport

Головна » Amenințată cu desființarea, ”lanterna roșie” din Liga 2 se ”reinventează”: ”Vrea în Liga 1” – DigiSport

  • Liga 1: Chindia – FC Argeș, luni, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Farul – CFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

Gruparea care i-a luat locul Farului în Liga 2, după ce alb-albaștrii au fuzionat cu Viitorul Constanța își juca meciurile de acasă la Clinceni și era administrată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, dar finanțarea venea de la patronul FCSB-ului.

Gigi Becali: ”L-am pus pe MM și i-am spus: `Vezi care au valoare și care nu`

Omul de afaceri din Pipera s-a hotărât să nu mai investească niciun ban și a anunțat ce se va întâmpla cu actuala Unirea Constanța. O persoană potentă din punct de vedere financiar va prelua clubul pe care, de pe ultimul loc din Liga 2, vrea să-l ducă în primul eșalon.

Chiar dacă a renunțat la Unirea Constanța, Gigi Becali a păstrat cei mai talentați jucători, pe care i-a împrumutat imediat la alte echipe.

 ”L-am pus pe MM și i-am spus: `Vezi care au valoare (n.r.- dintre jucătorii de la Unirea Constanța) și care nu`. Am luat 5 dintre ei, i-am dat pe la nu știu ce echipe și aia va fi desființată. M-a costat vreo 4-500 de mii. Am cumpărat creanțele.

Urmărește documentarul Eliberarea lui Mussolini și află ce documente a desecretizat acesta. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Le dau drumul celorlalți jucători. Argăseală nu le semnează rezilierea contractelor pentru că nu poate fără să primească ordin de la mine. Eu îl întreb pe MM. Acum o să ia cineva echipa și cel care o ia, o ia cu tot cu jucători. Îmi dă mie 125.000, cuiva 75.000, 200.000 în total.

Eu pierd 375.000 de euro. E cineva care aduce jucători din străinătate, vrea să intre în Liga 1 și să-i vândă mai departe. Am zis că pe mine nu mă mai interesează, eu nu vreau să mai cheltui bani”, a dezvăluit Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

  • 12 puncte a adunat Unirea Constanța în primele 16 etape din Liga 2.

Etichete: gigi becali , unirea constanța , satelit fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *