Ancuța Bodnar, campioană olimpică la canotaj, a anunțat ce urmează pentru cantonamentul din Italia! „Intensitate… – Prosport

Ancuța Bodnar, campioană olimpică la canotaj, a anunțat ce urmează pentru cantonamentul din Italia! „Intensitate…  Prosport

Головна » Ancuța Bodnar, campioană olimpică la canotaj, a anunțat ce urmează pentru cantonamentul din Italia! „Intensitate… – Prosport

De mai bine de o săptămână și jumătate loturile de canotaj ale României se află în cantonamentul tradițional din Italia, la Piediluco.

O localitate care pentru sportivii români înseamnă acasă. La fel ca la Snagov.

În anul 2022 Federaţia Română de Canotaj a cucerit 34 de medalii la competiţiile internaţionale importante: 4 la Campionatele Mondiale de seniori (4 de aur), 8 la Campionatul European de seniori (5 de aur, 3 de bronz), 5 la Campionatele Europene de juniori (3 de aur, 1 de argint, 1 de bronz), 3 la Campionatele Mondiale de tineret (1 de aur, 1 de argint, 1 de bronz), 5 la Campionatele Mondiale de juniori (1 de aur, 1 de argint, 2 de bronz), 9 la Campionatele Europenele de tineret (5 de aur şi 4 de argint).

Ancuța Bodnar, campioană olimpică la canotaj,a anunțat ce urmează pentru cantonamentul din Italia! „Intensitate ridicată și kilometri în plus” | SPECIAL

Ancuța Bodnar, campioană olimpică, mondială și europeană, a vorbit pentru Prosport despre această perioadă a începutului de pregătire din Italia.

„Aș putea spune că nu s-a schimbat nimic. E ca acasă. Avem o climă foarte bună propice antrenamentelor pe apă. Deocamdată ne antrenăm doar în bărcile de simplu, iar volumul de antrenament este de 50 la sută.

De săptămâna viitoare vom urca la 75 la sută. Vom mări intensitatea și numărul kilometrilor parcurși pe apă și nu numai”, a precizat Ancuța Bodnar pentru Prosport.

O localitate liniștită pentru Ancuța Bodnar!

Piediluco este o localitate mică de dimensiunea unui sat în România. Media de vârstă a localnicilor este una de peste 60 de ani. Locuitorii din zonă i-au asimilat pe canotorii români ca fiind de-ai casei.

„Zilele de sâmbătă și duminică sunt ceva mai animate. În special primăvara. În rest oamenii nu prea în week-end. Noi suntem singurii care ieșim la o plimbare”, a mai spus Ancuța Bodnar.

Din când în când atunci când avem un moment mai mare de respiro mergem la Roma sau în alte orașe ale Italiei. Distanța până la Roma, cu trenul este de aproape o oră și un pic”, a adăugat ea.

Face sărbătorile în țară Ancuța Bodnar!

Pe data de 22 ianuarie componenții loturilor de canotaj vor reveni acasă. „Vom face sărbătorile de iarnă acasă. Avem liber până pe data de 4 ianuarie. După aceea, din nou la treabă!”, a mai explicat Ancuța Bodnar.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *