Antonio Rudiger va da piept la Campionatul Mondial din Qatar 2022 cu proprietarul casei în… – Prosport

Antonio Rudiger va da piept la Campionatul Mondial din Qatar 2022 cu proprietarul casei în…  Prosport

Головна » Antonio Rudiger va da piept la Campionatul Mondial din Qatar 2022 cu proprietarul casei în… – Prosport

Internaționalul german Antonio Rudiger a dezvăluit că stă la Madrid în casa goalkeeperului PSG, Keylor Navas, pe care îl va întâlni în meci direct.

Rudiger a lipsit la amicalul cu Oman ca mijloc de precauție din partea selecționerului Hansi Flick.

Starul Germaniei și al lui Real Madrid, Antonio Rudiger, a fost menajat de managerul Hansi Flick înaintea CM2022 din Qatar

Fostul fundaș central al lui Bayern Munchen nu are o problemă medicală, dar Hansi Flick a decis să nu îl folosească în ultimul test al Panzerelor, cu Omanul, pentru a-l odihni.

Selecționerul Germaniei consideră că jucătorul de 28 de ani are parte de un sezon obositor și acest lucru a fost resimțit de Rudiger mai ales la nivelul mușchilor de la șold, motiv suficient de îngirjorare pentru stafful tehnic al campioanei mondiale din 2014.

Cu toate acestea, însă, Flick este încrezător că Rudiger va începe ca titular primul meci al Germaniei de la CM2022 din Qatar, cel cu Japonia, de miercurea viitoare.

În altă ordine de idei, nemții de la Sport Bild l-au chestionat pe Rudiger despre amicul său Keylor Navas, goalkeeperul din Costa Rica, pe care Germania o va înfrunta în ultima partidă din faza grupelor CM2022.

Navas este nimeni altul decât proprietarul casei în care locuiește cu chirie Rudiger la Madrid.

Întrebat dacă va fi dat afară din casă de către portarul costarican în cazul în care Germania va elimina naționala lui Navas, Rudiger a răspuns zâmbind:

„Atâta vreme cât îmi plătesc chiria la timp, nu cred că se va întâmpla acest lucru. Keylor este un portar mare, care nu trebuie subestimat. Dar desigur că vrem să îl învingem pe el și pe Costa Rica”.

De asemenea, Rudiger a anunțat joi că va dona toți banii obținuți din prima pentru participarea la CM2022 și din prezența la evenimentele sponsorizate de pe durata competiției din Qatar pentru o organizație caritabilă care ajută copiii din Sierra Leone.

Iubește sportul din copilărie, în special fotbalul internațional, și scrisul este marea lui pasiune. A absolvit Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu și apoi a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București, dar dragostea pentru fotbal … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *