Argentinianul din Superliga tremură pentru Messi&Co. la Cupa Mondială 2022! Cine ar putea câștiga turneul… – Prosport

Argentinianul din Superliga tremură pentru Messi&Co. la Cupa Mondială 2022! Cine ar putea câștiga turneul…  Prosport

Головна » Argentinianul din Superliga tremură pentru Messi&Co. la Cupa Mondială 2022! Cine ar putea câștiga turneul… – Prosport

Juan Bautista Cascini a revenit pe teren pentru UTA după o lună de absență. Mijlocașul a intrat în minutul 63 al succesului cu 3-0 al arădenilor de la Mioveni, din Cupa României, și ar putea fi o variantă pentru Laszlo Balint pentru partida cu Universitatea Cluj, de duminică, de la ora 14:30, din cadrul rundei a 20-a a Superligii.

Argentinianul va pleca de pe bancă în duelul cu „șepcile roșii”, ținând cont de faptul că a trecut mai bine de o lună de zile de la precedentul meci de campionat jucat. Cascini s-a accidentat la ultima partidă a UTA-ei cu Ilie Poenaru pe bancă, 0-1, cu FC Argeș, pe 30 octombrie.

Pe 13 august, el marca primul lui gol pentru UTA în succesul cu 2-1 împotriva Universității Cluj pe Arena „Francisc Neuman” în etapa a 5-a. De atunci, s-au schimbat multe la cele două formații, inclusiv cei doi antrenori.

Argentinianul din Superliga tremură pentru Messi&Co. la Cupa Mondială 2022! Cine ar putea câștiga turneul final din Qatar  

Cascini ar putea juca primele minute în Superligă sub comanda lui Laszlo Balint.

Atlfel, el le ține pumnii conaționalilor la Cupa Mondială 2022 Qatar. Argentina a câștigat meciul cu Țările de Jos, 4-3 la penalty-uri după 2-2 în timpul regulamentar, în sferturile turneului final.

Argentina a avansat în semifinală, unde va întâlni o echipă a Croației care a învins, tot la penalty-uri, pe Brazilia.

Mijlocașul UTA-ei a trăit cu mari emoții în special finalul de meci: „Cred că pentru spectatorii neutri a fost un meci foarte frumos. Eu, în schimb, am avut emoții mari în ultimele 10 minute, dar la final am fost fericit pentru că a câștigat Argentina. Marți seară voi avea emoții din nou. Cred că toate echipele rămase în competiție ar putea câștiga Cupa Mondială, pentru echipele care vor juca astăzi în sferturi mai sunt trei meciuri, pentru Argentina și Croația doar două, orice se poate întâmpla. Bineînțeles, cred că Argentina ar putea câștiga, mai ales după meciul de aseară, cred că nivelul lor mental a crescut, au și arătat acest lucru”.

  • Laszlo Balint a vorbit și el despre situația argentinianului, pe care, deocamdată, îl vede o soluție de rezervă la mijlocașii săi titulari, Batha și Anton: „Casci e un jucător important de când a venit la UTA, din păcate acea accidentare l-a ținut destul de mult departe de gazon. A revenit bine, se vede, atitudinea lui este profesionistă sută la sută și meciul de la Mioveni a fost bun pentru el și din acest punct de vedere. A intrat la un rezultat la care ne permiteam să așezăm jocul, iar reacția lui a fost foarte bună și va fi luat în calcul pentru meciul de mâine”. Juan Bautista Cascini a înscris 11 goluri în cele 73 de partide jucate în prima ligă din România. Două dintre ele au fost în acest sezon, în tricoul UTA-ei, ambele în victorii cu 2-1: împotriva lui „U” Cluj pe teren propriu și în deplasare cu FC Botoșani.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *