Aryna Sabalenka a decis să spună tot ce a trăit în vestiar – DigiSport

  1. Aryna Sabalenka a decis să spună tot ce a trăit în vestiar  DigiSport
  2. A doua jucătoare a lumii din WTA și războiul din Ucraina: „Atât de multă ură în vestiare”  HotNews
  3. Bielorusa Sabalenka dă cărțile pe față: „Nu am mai simţit niciodată atât de multă ură în…  Ziare.com
  4. Sabalenka „a turbat” de furie! Ce s-a întâmplat în vestiare …  SPORT.RO
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Aryna Sabalenka a decis să spună tot ce a trăit în vestiar – DigiSport

  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Campioana de la Australian Open 2023 susține că multe persoane implicate în circuitul WTA o ”urăsc” și că nu s-a mai confruntat niciodată cu asemenea o asemenea situație.

Galerie Foto

Aryna Sabalenka: ”Nu am întâlnit niciodată atâta ură”

A fost foarte greu pentru mine să înțeleg că există atât de multe persoane care mă urăsc fără motiv. Eu nu am greșit cu nimic. A fost greu, nu am întâlnit niciodată atâta ură în vestiar.

Există hateri pe Instagram, care apar după înfrângeri, dar în vestiar nu am mai întâlnit niciodată așa ceva”, a spus Aryna Sabalenka, citată de BBC.

Urmărește Megastructuri Legendare și află cine au fost cei care au definit modul în care arată Parisul modern. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 18:00.

Aryna Sabalenka a transmis, în același timp, că au existat inclusiv conversații ”ciudate” cu cei din echipele adversarelor din circuit.

Au existat, nu neapărat certuri, dar conversații ciudate cu membrii staff-urilor. A fost greu, a fost o perioadă grea, dar acum lucrurile au început să se îmbunătățească”, a transmis Aryna Sabalenka.

Ucraineanca Lesia Tsurenko s-a retras înaintea meciului cu Aryna Sabalenka de la Indian Wells

Aryna Sabalenka a ajuns în finală la Indian Wells, pierdută la Elena Rybakina, iar în turul trei trebuia să joace împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko.

Meciul nu a mai avut loc, pentru că ucraineanca a decis să se retragă. Lesia Tsurenko și-a explicat ulterior decizia, pornită de la o discuție cu directorul WTA.

În urmă cu câteva zile, am avut o conversație cu CEO-ul WTA, Steve Simon, și am fost absolut șocată de ceea ce am auzit. Mi-a spus că el însuși nu susține războiul, dar dacă jucătorii din Rusia și Belarus îl susțin, atunci aceasta este doar părerea lor, este ok, iar opinia altor persoane nu ar trebui să mă deranjeze. În același timp, a menționat că, dacă i s-ar fi întâmplat acest lucru și ar fi fost în locul meu, s-ar fi simțit groaznic.

Și-a exprimat încrederea că rușii și bielorușii se vor întoarce la Jocurile Olimpice și a spus că se va întâmpla exact cum se întâmplă acum în tenis. De asemenea, a mai spus că fair-play-ul și principiile olimpice nu au fost încălcate, ci dimpotrivă.

Când l-am întrebat dacă a înțeles ce îmi spunea în timpul fazei active a agresiunii militare a Rusiei în țara mea, a spus că da și că aceasta a fost opinia sa. Am fost complet șocată de această conversație, iar în ultimul meci (n.r. – împotriva Donnei Vekic) a fost incredibil de dificil să joc. Când a fost timpul să intru pe teren, am avut un atac de panică și pur și simplu nu am putut să ies pe teren. Pur și simplu am cedat din punct de vedere mental.

Am cerut să organizăm o teleconferință cu consiliul de administrație al WTA pentru a ridica întrebarea cum poate o persoană precum Steve Simon să fie un lider în WTA și ce ar trebui să facem în această privință. Cum putem înțelege în continuare că organizația noastră ne protejează cumva drepturile? Pur și simplu nu înțeleg cum s-a întâmplat în această lume ca astfel de lucruri să trebuiască să fie explicate. Este foarte surprinzător și foarte dureros„, a spus atunci Lesia Tsurenko.

Tot la Indian Wells, rusoaica Anastasia Potapova a apărut pe teren îmbrăcată într-un tricou al echipei de fotbal Spartak Moscova, ceea ce i-a adus un avertisment din partea WTA și a împărțit din nou lumea tenisului între cei care solicită sancțiuni mai aspru pentru ruși și bieloruși și cei care transmit că sportivii nu ar trebui să aibă de suferit ca urmare a unor decizii luate de conducătorii țării lor de origine.

Galerie Foto

Etichete: wta , aryna sabalenka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *