Asta îi mai lipsea Simonei Halep: „Ce a pățit la ochi!?” Sportiva și-a îngrijorat fanii… – Prosport

Asta îi mai lipsea Simonei Halep: „Ce a pățit la ochi!?” Sportiva și-a îngrijorat fanii…  Prosport

Головна » Asta îi mai lipsea Simonei Halep: „Ce a pățit la ochi!?” Sportiva și-a îngrijorat fanii… – Prosport

Simona Halep (31 de ani, locul 10 WTA), sportivă suspendată provizoriu pentru dopaj, și-a pus fanii pe gânduri cu cea mai recentă fotografie a sa.

După ce a avut parte numai de necazuri în ultimele luni – a divorțat și a fost depistată pozitiv la un control anti-doping, Simona Halep continuă să își îngrijoreze fanii.

În timp ce se pregătește pentru procesul cu Agenția Internațională pentru Integritate a Tenisului (ITIA), fostul lider WTA a făcut o postare neașteptată pe internet.

Asta îi mai lipsea Simonei Halep: „Ce a pățit la ochi!?” Sportiva și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție

Simona Halep a postat un selfie pe Instagram, alături de un citat din Maica Tereza: „Pacea începe cu un zâmbet!”, a scris sportiva în descrierea fotografiei.

După cea mai recentă aparițe a Simonei, mai mulți fani s-au întrebat dacă jucătoarea de tenis are o afecțiune la ochi: „Ce a pățit la ochi? Sau arată așa din cauza unghiului fotografiei?” și „Oau, ce supărată e!”, au fost două dintre reacțiile utilizatorilor de Twitter.

Simona Halep se pregătește de proces în cazul de dopaj

Simona Halep nu are o stare de spirit prea bună, din motive lesne de înțeles. Constănțeanca riscă între doi și patru ani de suspendare, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță care face parte din categoria EPO. Cazul ei va fi judecat la Sport Resolutions, un tribunal londonez independent. Dacă nu va fi mulțumită de prima decizie, românca ar putea apela la o ultimă soluție și să meargă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

După ce a suferit operația la nas, Simona Halep și-a încheiat sezonul în circuitul WTA, dar și-a anunțat prezența la două turnee demonstrative în luna decembrie, Africa Cares (3 – 4 decembrie) și World Tennis League (19 – 24 decembrie). Dacă pe lista oficială a jucătoarelor de la Johannesburg apare în continuare numele Simonei, organizatorii de la World Tennis League au făcut o modificare importantă, iar românca nu va mai fi prezentă la Dubai în urma scandalului de dopaj.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *