Asta îi mai trebuia Simonei Halep înaintea procesului pentru dopaj! Patrick Mouratoglou o aduce în… – Prosport

Asta îi mai trebuia Simonei Halep înaintea procesului pentru dopaj! Patrick Mouratoglou o aduce în…  Prosport

Головна » Asta îi mai trebuia Simonei Halep înaintea procesului pentru dopaj! Patrick Mouratoglou o aduce în… – Prosport

În timp ce Simona Halep (31 de ani) se pregătește pentru procesul în care este acuzată de dopaj, antrenorul româncei face o declarație neașteptată despre Serena Williams (41 de ani).

Patrick Mouratoglou (52 de ani) vorbește mai puțin despre Simona Halep și mai mult despre ceilalți colaboratori sau foști colaboratori ai săi, înaintea procesului de dopaj.

Mouratoglou, tehnician francez de origine greacă, a antrenat-o timp de zece ani pe Serena Williams, dar s-a despărțit de americancă în sezonul recent încheiat, pentru a i se alătura Simonei Halep.

Asta îi mai trebuia Simonei Halep înaintea procesului pentru dopaj! Patrick Mouratoglou o aduce în discuție pe Serena Williams: „Are această credință!”

Patrick Mouratoglou a oferit o declarație surprinzătoare chiar înainte de procesul pentru dopaj al Simonei Halep, într-un interviu în care a vorbit despre potențialul pe care îl are celălalt elev al său, Holger Rune! În loc să facă un gest frumos și să o dea pe Simona exemplu de urmat, francezul o laudă tot pe fosta sa colaboratoare. Mouratoglou afirmă că mentalitatea Serenei Williams servește drept sursă de inspirație pentru noua generație:

„Din 2016 îl cunosc pe Rune (n.r. – avea 13 ani când a ajuns la Academia Mouratoglou), este special. Este un băiat extrem de hotărât, pasionat, care are o mare încredere în abilitățile sale. De când a început tenisul, este convins că va fi campion. El crede profund în acest lucru și face tot ce îi stă în putere pentru a realiza acest lucru în fiecare zi. Serena și toți marii campioni au această credință extrem de puternică în abilitățile lor. Este vital acest lucru din multe motive. Sunt o mulțime de momente grele în cariera unui sportiv și atunci când traversează o perioadă grea, cei care nu cred atât de tare în forțele proprii au tendința de a renunța”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit We Love Tennis.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *