Băutură şi mâncare de aproape 200.000.000 de lire! Ce înseamnă o zi de meci a Angliei la Campionatul Mondial 2022 – Fanatik.ro

Băutură şi mâncare de aproape 200.000.000 de lire! Ce înseamnă o zi de meci a Angliei la Campionatul Mondial 2022  Fanatik.ro

Головна » Băutură şi mâncare de aproape 200.000.000 de lire! Ce înseamnă o zi de meci a Angliei la Campionatul Mondial 2022 – Fanatik.ro

Anglia visează la un nou parcurs lung la Campionatul Mondial 2022, la fel cum s-a întâmplat la ediţia din Rusia, când englezii au jucat finala mică. Fanii “leilor”, care nu au făcut deplasarea în Qatar, îşi fac provizivii serioase în zi de meci.

Preţul pentru Anglia – Senegal: aproape 200.000.000 de lire pe băutură şi mâncare

Când Anglia joacă la Campionatul Mondial sau Campionatul European totul se opreşte în lot. Iar dacă naţionala mai este cotată şi printre favorite, valurile de băutură curg prin pub-uri, baruri, restaurante sau chiar acasă, în faţa micului ecran.

ADVERTISEMENT

Pentru meciul Anglia – Senegal, din optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022, Asociaţia Berarilor din Marea Britanie se aşteaptă ca în jur de 15.000.000 de halbe de bere să fie consumate în ziua partidei.

Experţii englezi susţin că, în ziua meciului Anglia – Senegal, în jur de 22.000.000 de lire vor fi cheltuiţi în baruri, pub-uri şi restaurante. De asemenea, fanii, care vor urmări de acasă partida, vor cheltui aproximativ 175.000.000 de lire în magazine pentru băutură şi mâncare.

ADVERTISEMENT

Vânzările au explodat în baruri pe durata Campionatului Mondial 2022

Matt Todd deţine un pub în Wonston şi a vorbit pentru The Sun despre ce înseamnă un Campionat Mondial pentru cei care au localuri. Vânzările au explodat datorită parcursului bun al naţionalei Angliei în Qatar.

“Campionatul Mondial se dispută acum într-o perioadă care, în mod normal, era liniştită. La primele trei meciuri ale Angliei am văzut o creştere a vânzărilor cu 320% faţă de anul trecut”, spunea englezul.

ADVERTISEMENT

Mulţi fani şi-au luat liber luni ca să vadă meciul Anglia – Senegal

Englezii sărbătoresc cum se cuvine orice meci al Angliei la un turneu final, iar o victorie cu Senegal, ceea ce ar însemna calificarea în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022, va fi udată până târziu în noapte.

Duke Yates, un fan al “leilor” din Newcastle, a anunţat deja că şi-a luat liber pentru luni ca să sărbătorească un eventual succes al Angliei cu Senegalul.

ADVERTISEMENT

“Am mare încredere şi cred că vom învinge cu 4-0. Oricum, nu contează dacă vom câştiga sau nu, tot voi sta toată noaptea în oraş. Mâine (n.r.) am liber şi mă pot recupera”, a dezvăluit suporterul englezilor.

ADVERTISEMENT

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *