Ben White a părăsit lotul Angliei după o ceartă cu Steve Holland, secundul lui Gareth Southgate – Gazeta Sporturilor

  1. Ben White a părăsit lotul Angliei după o ceartă cu Steve Holland, secundul lui Gareth Southgate  Gazeta Sporturilor
  2. A părăsit echipa națională în mijlocul Cupei Mondiale, iar acum s-a aflat adevăratul motiv al „dezertării”  DigiSport
  3. CM 2022: Vedeta lui Arsenal, trimisă acasă de englezi pentru indisciplină  Hotnews
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Ben White a părăsit lotul Angliei după o ceartă cu Steve Holland, secundul lui Gareth Southgate – Gazeta Sporturilor

Articol de Aurelian Botezatu – Publicat vineri, 09 decembrie 2022 10:48 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 13:48

Tabloidul Daily Star a aflat motivul de ce fundașul lui Arsenal, Ben White, a părăsit lotul Angliei. Federația a invocat „motive personale”, însă jurnaliștii susțin că de fapt a avut un diferend cu secundul Steve Holland.

  • Anglia – Franța se joacă sâmbătă, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1

În ajunul „sfertului” cu Franța, programat sâmbătă, tabloidul Daily Star a făcut lumină în „cazul Ben White”. Fără să fi jucat vreun minut în meciurile din grupă, fundașul lui Arsenal a părăsit în mod neașteptat cantonamentul reprezentativei Albionului de la Al Wakrah.

Anglia – Franța Sterling revine în Qatar, după ce „i-au fost furate ceasuri și bijuterii în valoare de 300.000 de lire sterline”

Federația Engleză (FA) a invocat „motive personale”, ba mai mult, a făcut apel ca jucătorului „să i se respecte intimitatea”. Toată lumea a crezut că apărătorul în vârstă de 25 de ani are probleme serioase în familie, mai ales că nu s-a mai întors în Qatar. De altfel, mai mulți coechipieri de la Arsenal și-au exprimat susținerea pe rețelele de socializare: „Suntem alături de tine, Ben”.

Însă sursa citată susține că el ar fi avut un diferend cu Steve Holland, secundul selecționerului Gareth Southgate. Mai mult, nici relația lui White cu coechipierii n-ar fi fost cordială, motiv pentru care s-a decis în cele din urmă îndepărtarea lui din lot.

Motivul unei plecări învăluite în mister » N-avea probleme acasă, dar a părăsit Mondialul din Qatar

Bem White s-ar fi certat cu secundul lui Southgate (foto: Guliver/Getty Images)

4 selecțiia adunat Ben White în naționala Angliei. La Arsenal a fost titular până acum, în 2022/2023

Atacantul Raheem Sterling a trebuit să plece și el de urgență la Londra, când casa i-a fost „călcată” de hoți. Dar a revenit sub comanda selecționerului Gareth Southgate imediat ce s-a asigurat că soția și copiii sunt în siguranță.

Citește și alte articole:

Atenție, Edi: Elveția e o superforță pentru România! 7 observații despre sperietoarea „tricolorilor” din preliminariile Euro 2024 ELVEȚIA Atenție, Edi: Elveția e o superforță pentru România! 7 observații despre sperietoarea „tricolorilor” din preliminariile Euro 2024 Viitoarea adversară a naționalei României are un nou selecționer: cu cine au bătut palma ibericii SELECȚIONER Viitoarea adversară a naționalei României are un nou selecționer: cu cine au bătut palma ibericii

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *