Bogdan Stelea l-a contrazis pe Dan Șucu în legătură cu propunerea privind drepturile TV în Liga 1: ”Echipele mici s-ar sufoca!” – DigiSport

  1. Bogdan Stelea l-a contrazis pe Dan Șucu în legătură cu propunerea privind drepturile TV în Liga 1: ”Echipele mici s-ar sufoca!”  DigiSport
  2. De ce s-ar alege praful de fotbalul românesc dacă propunerea lui Dan Șucu pentru drepturile…  Prosport
  3. Contre după ce Dan Șucu s-a arătat nemulțumit de cum se împart banii din drepturile TV: ”Echipele mici vor fi sufocate” / ”Sunt cluburi care nu vând”  Fanatik.ro
  4. Dan Șucu, pus la punct de Florin Cernat! Ce mesaj i-a transmis oficialul Voluntariului patronului de la Rap…  SPORT.RO
  5. Au apărut primii contestatari ai propunerii lui Dan Șucu privind banii din drepturile TV: „Hai…  Prosport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Bogdan Stelea l-a contrazis pe Dan Șucu în legătură cu propunerea privind drepturile TV în Liga 1: ”Echipele mici s-ar sufoca!” – DigiSport

  • La Liga: GetafeMallorca, vineri, 18:00, DGS 1

  • La Liga: Valladolid Real Madrid, vineri, 22:30, DGS 1

Declarația finanțatorului de la Rapid a stârnit controverse, iar Florin Cernat, directorul sportiv de la FC Voluntari, i-a transmis lui Dan Șucu să se abțină de la astfel de comentarii.

Bogdan Stelea, despre declarația lui Dan Șucu : ”Nu poți lăsa echipele mici să fie sufocate!”

Întrebat despre acest subiect, Bogdan Stelea, prezent în platoul emisiunii Fotbal Club, a mărturisit că nu este de acord ca banii din partea televiziunilor să fie acordați în funcție de audiență.

Fostul mare portar crede că un astfel de criteriu ar ”sufoca” echipele mici, iar nivelul competitivității din Liga 1 ar avea de suferit.

Să implementezi imediat o astfel de practică e foarte greu. Noi nu întrunim foarte multe criterii. Se poate întâmpla să aibă ceva în plus, dar nu să fie primordial acest criteriu al audienței. Și aici mi se pare mult, nu ne putem compara cu Anglia și Franța.

Ce înseamnă să fii om? SuperSapience documentează influența tehnologiei asupra omenirii. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 18:00!

Nu e vorba doar de spectaculozitate, e vorba de tradiție și de tot ce se întâmplă cu oamenii care vin la anumite meciuri, indiferent de liga în care joacă echipa lor. În general, oamenii care se uită la meciuri, în momentul în care echipele nu joacă acasă, sunt oamenii care sunt de acolo și își urmăresc echipele.

Nu putem compara Liverpool, care are un impact la nivel mondial, cu echipele de la noi. În România, sunt cluburi de tradiție, Rapid, CFR Cluj, FCSB, Craiova, echipe care, în afară de suporterii propriu ziși, au și oameni din țară care le urmăresc. Pentru aceste echipe, e simplu să facă audiență.

Dacă asta devine un criteriu primordial, echipele mici vor fi sufocate. Eu zic să se facă un studiu și să se ajungă la un echilibru. Nu poți lăsa echipele mici să fie sufocate pentru că se va ajunge să se joace în campionat doar între echipele mari”, a spus Bogdan Stelea la emisiunea Fotbal Club.

Florin Bratu, de acord cu criteriul audienței în distribuirea banilor din drepturilor TV

Spre deosebire de Bogdan Stelea, Florin Bratu, prezent și el în platoul Fotbal Club, a mărturisit că ar fi corect ca echipele care fac audiență să fie remunerate pe măsură.

Antrenorul crede că astfel echipele ”mici” vor fi motivate să crească nivelul și să atragă sponsori, iar administratorii cluburilor nu vor mai aștepta banii din partea televiziunilor.

Sunt foare multe cluburi care se bazează pe banii din televiziune și nu mi se pare normal. Așteaptă să vină banii ăștia pentru că aceasta este salvarea. Mi-aș dori ca pentru cluburi să fie o cotă parte, după care să vină 15-20 la sută pe audiență.

Mi se pare normal așa. Sunt cluburi care nu vând, iar ele trebuie să știe că, dacă vor bani mai mulți, trebuie să se lupte și oamenii din administrativ trebuie să facă ceva. Am fost la diferite cluburi și toți stau să vină banii de la televiziune, nu e normal.

Cum antrenorii sunt judecați pentru rezultate, ar trebui ca administratorii să se străduiască să facă bani pentru echipă. Zbate-te și abia apoi ceri bani. Motivează-te, trage tare, ajungi sus și apoi vine cota parte din audiență”, a adăugat Florin Bratu.

Etichete: rapid , bani , bogdan stelea , drepturi tv , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *