Burcă a stabilit cine e primul jucător care pleacă de la Dinamo în pauza competițională » Nu-l mai luase în ca – Gazeta Sporturilor

Burcă a stabilit cine e primul jucător care pleacă de la Dinamo în pauza competițională » Nu-l mai luase în ca  Gazeta Sporturilor

Головна » Burcă a stabilit cine e primul jucător care pleacă de la Dinamo în pauza competițională » Nu-l mai luase în ca – Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol – Publicat duminica, 11 decembrie 2022 12:17 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 13:23

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, pregătește deja a doua parte a sezonului din Liga 2. Și vrea să renunțe la Bogdan Gavrilă ()

Dinamo a intrat în pauza competițională după victoria din campionat, 2-0 la Brașov, care o aduce la două puncte de locurile de play-off, și după remiza spectaculoasă cu Slobozia, scor 3-3, din grupele Cupei României, competiție pe care a încheiat-o deja.

„Câinii” se vor reuni după prima săptămână din ianuarie 2023, au aproape o lună de pauză, cu toate că antrenorul Ovidiu Burcă și staff-ul său le-au trasat sarcini fotbaliștilor vizavi de pregătirea fizică după primele zece zile de vacanță. 

MAROC – PORTUGALIA 1-0 Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie

În perioada imediat următoare, mai ales după ce va sosi decizia instanței, marți, 13 decembrie, vizavi de acordul privind implementarea noului plan de reorganizare modificat, Ovidiu Burcă și conducerea clubului va stabili lista cu jucătorii care ar putea părăsi gruparea din „Ștefan cel Mare”, dar și cei ce vor întări echipa în perspectiva play-off-ului și promovării.

Dinamo renunță la Bogdan Gavrilă

Ceea ce este cert este că primul plecat e Bogdan Gavrilă, extrema dreaptă a „câinilor”, primul transfer al verii 2022!

„Bubu” Gavrilă încă mai este în echipa roș-albilor. Este sub contract cu clubul din „Ștefan cel Mare”, s-a antrenat în toată această perioadă cu formația, participând la toate acțiunile echipei. 

Doar că, așa cum Ovidiu Burcă i-a transmis încă de la începutul mandatului său la Dinamo, nu intră în planurile lui și ale formației, astfel că fotbalistul nu a prins nici măcar lotul sau meciurile amicale! 

Cu toate că a continuat să se pregătească alături de lot. Gavrilă și-a văzut de antrenamente, nu a comentat, dar s-a săturat să fie doar jucător de pregătiri.

0este cifra meciurilor oficiale bifate de Gavrilă în acest sezon de Liga 2, întrucât fostul decar al echipei a jucat doar în amicalele verii, apoi s-a accidentat

De ce nu a mers Bogdan Gavrilă în Bahrain

Gavrilă a irosit o bună oportunitate de a părăsi Dinamo în septembrie. La vremea respectivă, „Bubu” a ajuns la un acord de principiu cu o grupare din Bahrain, dar a așteptat ca respectivul club să elibereze un loc pentru un fotbalist străin. 

Cum nu s-a întâmplat acest lucru în timp util, unul foarte scurt la acel moment, mijlocașul nu a mai plecat în Asia.

48de meciuri, 4 goluri și 5 assist-uri are „Bubu” pentru Dinamo, inclusiv o reușită într-un derby cu Rapid (2-0)

VIDEO Totul despre Argentina – Croația

Citește și: 

„În 2023, promovarea!” » Interviu cu francezul de la Dinamo reprofilat de Burcă: „Îmi lipsește familia, dar mă simt deja ca acasă”

Așa a ajuns Dinamo: se răfuiește cu un club din Superliga pentru 1.900 de euro!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *