Calculele lui Gigi Becali! Câți bani cere pentru a vinde clubul FCSB: ”Nu mai sunt fraier” – DigiSport

  1. Calculele lui Gigi Becali! Câți bani cere pentru a vinde clubul FCSB: ”Nu mai sunt fraier”  DigiSport
  2. FCSB trimite un jucător la Farul Constanța! Anunțul lui Gigi Becali: „I-l dau lui Gică!” + Nu e singura mutare  Gazeta Sporturilor
  3. Gigi Becali trimite un fotbalist de la FCSB înapoi la Farul: „Nu se poate juca așa fotbal!”…  SPORT.RO
  4. Cât valorează FCSB-ul lui Becali. Gigi a făcut calculele pentru a vinde echipa  Adevărul
  5. FCSB. Gigi Becali își face praf doi jucători: „Dică era tobă de fotbal, dar ce să le spui lor, că nu știu să f  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Calculele lui Gigi Becali! Câți bani cere pentru a vinde clubul FCSB: ”Nu mai sunt fraier” – DigiSport

  • Liga 1: ChindiaFarul, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: RapidUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, DGS 1

De la începutul sezonului, finanțatorul vicecampioanei a declarat de mai multe ori că vrea să vândă clubul, însă de fiecare dată a revenit asupra deciziei. Acum, Gigi Becali a transmis și suma la care se ridică pretențiile sale financiare.

Gigi Becali, gata să vândă FCSB-ului: ”Nu mai sunt fraier”

Nu mai cumpăr… Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

La prima echipă la fel. Văd ce pot da afară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraier. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet. Nu poți să știi încotro merge lumea. Pandemie, război… Nu poți să îi dai seama.

Eu vreau doar banii pe care i-am dat. Am dat 9,3 milioane de dolari când am transformat echipa, când am furat echipa cum zice… Am furat echipa, dar am dat 9,3 milioane de dolari, când erau banii cât roata carului. Și mai vreau 6 milioane, bani dați de mine. Deci eu vreau 15 milioane!

Dacă văd că Tavi crește, o dau fără Tavi. Pe el vreau să iau eu banii. Ce, nu găsesc soluții juridice?”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali: „Sunt hotărât să mă retrag!”

După eșecul de pe Arena Națională, în fața lui West Ham, scor 0-3, afirma că umilința trăită cu echipa de rezerve a englezilor l-a făcut să ia decizia de a pune capăt perioadei petrecute la conducerea FCSB-ului.

„De la mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Să văd ce pot recupera și mă retrag. Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta. Vin ăștia, West Ham, pe care îi băteam pe vremuri, și ne bat cu copii de 15-16 ani.

Mi-am dat seama că nu pot și eu mă retrag. Ca să mă retrag, trebuie să vând. Pe oricine pot să iau bani, vând. Eu, de acum, încerc să văd ce pot să fac, ca să mă retrag! Tu nu vezi că ăștia se distrează cu noi? Nici nu au accelerat prea tare. Au ajuns și la miezul nopții…nici nu s-au antrenat…”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu o săptămână și jumătate.

Etichete: gigi becali , gigi becali vanzare fcsb , suma fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *