Campionatele Internaționale de Tir Sportiv ale României au loc la Iași. Aproape 100 de sportivi… – Prosport

Campionatele Internaționale de Tir Sportiv ale României au loc la Iași. Aproape 100 de sportivi…  Prosport

Головна » Campionatele Internaționale de Tir Sportiv ale României au loc la Iași. Aproape 100 de sportivi… – Prosport

Timp de patru zile, Iașiul va deveni capitala tirului sportiv românesc.

În perioada 17-20 noiembrie, Poligonul Sportiv Omega Tehnoton din Iași, unul dintre cele mai moderne din țară, va găzdui un puternic Grand Prix Internațional ce contează și ca etapă în Campionatul Național.

Participă aproape 100 de sportivi din trei țări

Poligonul Omega Tehnoton din Iași va reuni în fața țintelor aproape 100 de sportivi din România, Ucraina și Moldova. Aceștia se vor întrece în probe de pistol și pușcă aer comprimat 10 metri la unul dintre concursul de tradiție din calendarul Federației Române de Tir Sportiv.

Grand Prix organizat de Clubul Omega Tehnoton Iași

Concursul Grand Prix de la Iași este organizat de Clubul Omega Tehnoton, condus de Maricel Popa, iar accesul spectatorilor va fi liber, zilnic, între orele 09.00-16.00.

„Competiția de la Iași a devenit deja una de tradiție în calendarul tirului sportiv național. Nu doar pentru că avem unul dintre cele mai moderne poligoane de tir din țară, ci și pentru că, de-a lungul timpului, Iașul a avut sportivi valoroși care au făcut performanță. În acest an, ne bucurăm și de participare internațională. Sportivi din Ucraina și Republica Moldova se vor afla la startul competiției, alături de cei mai buni sportivi de tir de la noi din țară. Le urez succes tuturor, iar oaspeților din străinătate, bun venit în orașul nostru.

Invit ieșenii să asiste la această competiție și să descopere un sport deosebit al minții, concentrării și preciziei milimetrice. Cred că e momentul să valorizăm și să promovăm și alte discipline sportive” a declarat, pentru ProSport, Maricel Popa, președintele CS Omega Tehnoton Iași.

În anul 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, Alin Moldoveanu, sportiv legitimat la CS Omega Tehnoton Iași, cucerea medalia de aur în proba de pușcă aer comprimat, pe distanța de 10 metri.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *