Care e starea de sănătate a lui Michael Schumacher la exact 9 ani distanță de… – Prosport

Care e starea de sănătate a lui Michael Schumacher la exact 9 ani distanță de…  Prosport

Головна » Care e starea de sănătate a lui Michael Schumacher la exact 9 ani distanță de… – Prosport

Au trecut fix nouă ani de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher la schi. De atunci, fostul mare pilot n-a mai fost văzut în public niciodată.

Câștigător a 91 de Grand Prix-uri, Schumacher se luptă pentru viață de aproape un deceniu, iar familia a păstrat intimitatea în această perioadă.

Pilotul s-a născut pe 3 ianuarie 1969, într-o localitate din vestul Germaniei. Și-a făcut debutul în F1 la vârsta de 22 de ani, pe circuitul Spa-Francorchamps. Peste un an, avea să obțină prima victorie a carierei pe acel circuit. Michael Schumacher este septuplu campion mondial și a cucerit 5 titluri consecutive cu Ferrari, între 2000 și 2004. Primele două au venit cu Beneton, în 1994 și 1995.

Nouă ani de la accidentul teribil al lui Michael Schumacher! Cum a apărut familia fostului mare pilot de Formula 1

Familia continuă să-l susțină pe Michael Schumacher, despre care se știu prea puține, la nouă ani de la accidentul teribil care i-a schimbat viața.

Recent, Mick Schumacher a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de familie, de Sărbători. Acesta apare zâmbind, alături de sora acestuia și de mama Corinna. „Michael nu este acolo, deși toată lumea întreabă ce este cu el. Dar evident că nu este vreun răspuns”, notează jurnaliștii de la Marca, într-un material dedicat marelui campion german.

Pe 3 ianuarie, Michael Schumacher, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, va împlini vârsta de 54 de ani. „A venit extazul, iar apoi chinul pentru un luptător înnăscut. Este ceea ce înseamnă să fii un mit, un erou”, notează sursa citată.

Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt un om de familie. Acest lucru are legătură mai puțin cu Formula 1, ci mai mult cu faptul că în viața de zi cu zi se pot întâmpla tot felul de lucruri” – Michael Schumacher

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *