Care va fi ”echipa-surpriză” din Liga 1 în acest sezon: ”Așa cred!” Cine e garanția succesului – DigiSport

Care va fi ”echipa-surpriză” din Liga 1 în acest sezon: ”Așa cred!” Cine e garanția succesului  DigiSport

Головна » Care va fi ”echipa-surpriză” din Liga 1 în acest sezon: ”Așa cred!” Cine e garanția succesului – DigiSport

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  •  Serie A: Empoli – Sampdoria, luni, 21:45, DGS 2

Diferența dintre liderul Farul și echipa de pe locul cinci, Universitatea Craiova, este de doar șapte puncte, iar după înjumătățire, dacă ecartul actual se va menține, clasamentul se va strânge și mai mult.

Andrei Cristea mizează pe Universitatea Craiova în partea a doua a sezonului. Neagoe, garanția succesului

CFR Cluj, Farul și FCSB sunt principalele favorite în cursa pentru titlu, în opinia majorității oamenilor de fotbal din România. Însă Andrei Cristea (38 de ani), antrenorul lui FC Dinamo, echipă din liga a patra, consideră că Universitatea Craiova va fi surpriza părții a doua a sezonului.

Principalul atu al grupării din Bănie ar fi Eugen Neagoe (55 de ani), tehnicianul care a preluat echipa în această iarnă.

Un antrenor foarte bun, știe foarte bine cum să pregătească echipa, e mereu informat despre adversari… Am văzut foarte multe calități la Eugen Neagoe, am rămas și prieteni. Eu cred că Universitatea Craiova va fi echipa-surpriză a acestui retur.

Neagoe a venit la Iași, în octombrie sau noiembrie. După 3 zile am avut toți febră musculară. În plin campionat! Nu știam ce se întâmplă”, a spus Andrei Cristea, la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Andrei Cristea susține că Universitatea Craiova va fi surpriza Ligii 1, după pauza de iarnă

Universitatea Craiova, la un pas să-l transfere pe Jair de la Petrolul

Universitatea Craiova i-a transferat în această iarnă pe Alexandru Ișfan (22 de ani) și pe nord-macedoneanul Gjoko Zajkov (27 de ani), dar oltenii nu vor să se oprească aici.

Gruparea din Bănie vrea să profite de situația financiară dificilă de la Petrolul și e pe cale să se înțeleagă cu ploieștenii pentru transferul mijlocașului brazilian Jair Tavares da Silva (28 de ani).

  • 600 de mii de euro este cota de piață a fotbalistului ajuns în vară la Petrolul, liber de contract.

E aproape și departe. Până nu se semnează… Diferența e mică (n.r.- între cerere și ofertă). Eu spun că sunt șanse. Am spus-o de la început, pentru prețul corect e normal ca orice jucător să plece la mai bine. Am mai declarat, noi rugăm anumiți jucători să plece, dar nu vor. Înseamnă că la Petrolul e bine”, a declarat Claudiu Tudor, președintele Petrolului.

Ajuns gratis în vara lui 2022 la Petrolul, Jair a mai jucat de-a lungul carierei sale la Ituano (Brazilia), AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki (Finlanda).

  • Două goluri și două assist-uri în 22 de meciuri a adunat Jair la Petrolul.

Etichete: andrei cristea , eugen neagoe , antrenor universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *