Ce a spus Enzo Fernandez, tânărul care a făcut furori la Mondialul din Qatar, despre viitorul său… – SPORT.RO

Ce a spus Enzo Fernandez, tânărul care a făcut furori la Mondialul din Qatar, despre viitorul său…  SPORT.RO

Головна » Ce a spus Enzo Fernandez, tânărul care a făcut furori la Mondialul din Qatar, despre viitorul său… – SPORT.RO

Vali Andronescu

Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 21:56

Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 21:54

Enzo Fernandez este cotat la 55 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, și evoluează pentru Benfica din iulie 2022. Argentinianul mai are contract cu portughezii până în 2027.

Ce a spus Enzo Fernandez, tânărul care a făcut furori la Mondialul din Qatar, despre viitorul său

După un CM la care a stârnit reacții care mai de care și cu un supergol în partida Argentinei cu Mexic, încheiată 2-0 pentru echipa Albiceleste, Enzo Fernandez a vorbit despre viitorul său, explicând că își dorește să se concentreze pe activitatea de la Benfica.

„Nu știu nimic despre viitorul meu sau despre oferte, reprezentanții mei au grijă de chestia asta. Nu vreau să mă implic în subiectul ăsta. Sunt focusat pe Benfica, avem meci vineri”, a spus Enzo Fernandez, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Cine e Enzo Fernandez

Enzo Fernandez și-a făcut junioratul la River Plate și a mai trecut pe la Defensa în 2020, sub formă de împrumut. În iulie 2022, Benfica l-a achiziționat pentru 12 milioane de la argentinieni, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 15 milioane. Acum, Fernandez valorează nu mai puțin de 35 milioane de euro, iar cota sa ar putea exploda după această reușită.

La Benfica, sud-americanul a bifat 24 de apariții, a reușit să se impună pe tabela de marcaj de trei ori și să paseze decisiv în cinci situații, în aproximativ 2.000 de minute pentru portughezi.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *