„Ce ai face dacă l-ai avea pe Mutu în bătaia puștii?” Laszlo Sepsi a răspuns, după ce „Briliantul” i-a furat l – Gazeta Sporturilor

„Ce ai face dacă l-ai avea pe Mutu în bătaia puștii?” Laszlo Sepsi a răspuns, după ce „Briliantul” i-a furat l  Gazeta Sporturilor

Головна » „Ce ai face dacă l-ai avea pe Mutu în bătaia puștii?” Laszlo Sepsi a răspuns, după ce „Briliantul” i-a furat l – Gazeta Sporturilor

Articol de David Marinescu – Publicat marti, 31 ianuarie 2023, 12:30 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 14:23

Laszlo Sepsi (35 de ani), fost fundaș stânga la Benfica Lisabona,  cu 4 selecții în echipa națională a României, a fost invitatul lui Costin Ștucan în emisiunea GSP Live.

Laszlo Sepsi a avut timp de aproape 5 ani o relație cu Sandra Bachici, actuala nevastă a lui Adrian Mutu. Fostul fundaș a cerut-o pe Sandra în căsătorie, iar aceasta a acceptat. I-a dăruit un inel din aur alb, cu diamant, în timp ce se aflau într-o vacanță luxoasă în străinătate.

Subit, Sandra Bachici a decis să se despartă de Laszlo, printr-un SMS. A așteptat ca fostul fundaș să plece la antrenament, și-a strâns lucrurile și a plecat. La numai câteva zile distanță, a fost surprinsă alături de Adrian Mutu, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant. În timpul relației, apropiații susțin că Sepsi i-ar fi cumpărat Sandrei un apartament, un ceas scump, în valoare de 8.000 de euro, și mai multe genți de lux.

Pasionat de vânătoare, Laszlo Sepsi a fost întrebat, în glumă, de Costin Ștucan: „Dacă la o vânătoare ți-ar ieși Adrian Mutu în față, ce ai face?”. Fostul fotbalist a zâmbit amuzat, apoi a oferit răspunsul. 

VIDEO. „Ce ai face dacă Adrian Mutu ți-ar ieși în față la vânătoare?”. Laszlo Sepsi, răspuns la GSP Live

„Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă. 

Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Laszlo Sepsi și Sandra Bachici

CV-ul lui Laszlo Sepsi

Laszlo Sepsi a debutat în fotbalul mare la Gaz Metan Mediaș, formație de la care ajungea în iulie 2005 în Franța, la Rennes, sub formă de împrumut. Între august 2006 ș ianurie 2008, Laszlo Sepsi a jucat la Gloria Bistrița. 

În ianuarie 2008, Laszlo Sepsi ajungea în Portugalia, la Benfica, pentru 1,2 milioane de euro. Între iulie 2008 și decembrie 2009, lusitanii l-au împrumutat în Spania, la Racing Santander. 

A revenit în țară în ianuarie 2010, la FC Timișoara. A mai evoluat la FCM Târgu-Mureș, CFR Cluj, ASA Târgu-Mureș, FC Nurnberg și Universitatea Cluj. S-a retras în iulie 2019. 

Citește și: 

A efectuat vizita medicală și e apt de joc pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB

Victor Pițurcă, sub control judiciar » Ce obligații are fostul selecționer

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *