Ce echipă din Germania a ratat Dorinel Munteanu înainte de a ajunge la Oțelul – DigiSport

Ce echipă din Germania a ratat Dorinel Munteanu înainte de a ajunge la Oțelul  DigiSport

Головна » Ce echipă din Germania a ratat Dorinel Munteanu înainte de a ajunge la Oțelul – DigiSport

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Ce echipă din Germania a ratat Dorinel Munteanu înainte de a ajunge la Oțelul

Concret, ”Munti” a spus că a avut pe masă ofertă de la FC Kaiserslautern, care a picat în ultimul moment din cauza agenților lui, susține recordmanul de selecții de la naționala României (134).

”Nu sunt mule cazuri ca Niko Kovac. A avut șansa de a antrena și juca la Bayern Munchen. E cum ar fi la noi, să intre un antrenor străin în circuitul nostru. Și la noi sunt cazuri foarte rare, așa e și în Germania. Dar eu sunt convins că în viitorul apropiat vor fi și antrenori români care vor antrena în Germania.

Nu exclud că și eu am fost la un pas de a o antrena pe FC Kaiserslautern, înainte să o preiau pe Oțelul Galați. Am fost în discuții foarte avansate cu Kaiserslautern, din Liga 3.

A fost o neînțelegere între noii acționari și agenții mei. Au fost niște lucruri care nu s-au concretizat și am zis să revin la munca de jos. Am preluat Oțelul și mă bucur acum că suntem pe un drum ascendent și sper să revenim în prima divizie”, a spus Dorinel Muneanu, la Pro Arena.

Dorinel Munteanu, aluzie la Leo Strizu de la FCSB: ”Nu e normal să facă figurație pe bancă”

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Oțelul are drept obiectiv promovarea în Liga 1, aceasta fiind și marea ambiție a lui Dorinel. Fosta campioană din Liga 1 (ediția 2010-2011) dispune de un antrenor cu Licență Pro, spre deosebire de cluburi din primul eșalon care se confruntă cu astfel de probleme, cum ar fi cazul celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

Munteanu reclamă astfel de situații, precum Leo Strizu (55 de ani), de la FCSB, care face doar figurație pe bancă.

”Nu este o noutate pentru noi, se întâmplă de 3-4-5 ani. Nu este normal ca jucătorii care nu au licență de antrenor să stea pe bancă. Sau să fie antrenori cu licență care fac doar figurație pe bancă.

Acest compromis nu e benefic fotbalului și nici nu este corect. Nu e normal să antrenezi dacă nu ai calificare.

Suntem departe de ce se întâmplă în Germania. Acolo nu s-ar putea întâmpla niciodată un asemenea lucru. Și nu numai în Germania, în toate campionatele importante. În liga a doua și liga a treia din Germania, toți antrenorii au licență”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Etichete: dorinel munteanu , kaiserslautern , dorinel otelul galati


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *