Ce jucător au avut în curte! Portarul din semifinalele Campionatului Mondialul a dat probe în România – Gazeta Sporturilor

Ce jucător au avut în curte! Portarul din semifinalele Campionatului Mondialul a dat probe în România  Gazeta Sporturilor

Головна » Ce jucător au avut în curte! Portarul din semifinalele Campionatului Mondialul a dat probe în România – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 23 decembrie 2022, 15:28 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 15:59

Yassine Bounou (31 de ani), alintat Bono, portarul care a impresionat alături de naționala Marocului la Campionatul Mondial din Qatar, a fost în probe la Ceahlăul Piatra Neamț în 2015, dar nu a rămas mult timp la echipa moldoveană.

În februarie 2015, cu puțin timp înainte să împlinească 24 de ani, Bono, actualul portar titular de la Sevilla, a ajuns în România, potrivit portalului local de știri ZCH News.

Bono aparținea atunci de Atletico Madrid, care-l transferase pentru echipa secundă de la Wydad AC, din Maroc.

A fost în probe alături de nemțeni în cantonamentul din Monterosi, Italia, a revenit în țară alături de lotul Ceahlăului, dar nu a mai rămas mult timp la Piatra Neamț. Nici măcar nu a apucat să debuteze oficial pentru nemțeni, că a revenit în Spania, la Real Zaragoza, sub formă de împrumut.

RAPID Manele, dedicații, țigări și băutură » Mutu a încheiat anul cu o petrecere de pomină: „Degeaba sunt eu milos cu șarpele veninos”

Ceahlăul Piatra Neamț l-a avut în probe pe Yaccine Bounou

A jucat, însă, într-un amical pentru Ceahlăul, pregătită pe atunci de brazilianul Ze Maria.

Ulterior, la Zaragoza, a adunat un total de 38 de meciuri. Apoi a jucat 3 ani la Girona, între 2016 și 2019, înainte de a fi transferat de Sevilla.

Bono, printre cei mai buni portari de la Campionatul Mondial

Între timp a ajuns portarul titular al andaluzilor și piesă nelipsită din primul „11” al naționalei Marocului, alături de care a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

Bono a fost printre cei mai buni portari ai turneului, considerat demn de top 3, alături de Emiliano Martinez (Argentina) și Dominik Livakovic (Croația).

Maroc a obținut locul 4 în Qatar, fiind învinsă de Croația, 1-2, în finala mică.

Citește și:

Recuperare în timp-record la FCSB! E gata de cantonament și să revină în primul „11”

Reacția șefilor lui U Cluj, după ce Neagoe le-a întors spatele pentru a o prelua pe Craiova: „E sub contract cu noi”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *