Ce se întâmpla dacă Lionel Messi refuza bisht-ul primit de la emirul Qatarului la finala Cupei Mondiale – DigiSport

Ce se întâmpla dacă Lionel Messi refuza bisht-ul primit de la emirul Qatarului la finala Cupei Mondiale  DigiSport

Головна » Ce se întâmpla dacă Lionel Messi refuza bisht-ul primit de la emirul Qatarului la finala Cupei Mondiale – DigiSport

  • La Liga: GetafeMallorca, vineri, 18:00, DGS 1

  • La Liga: Valladolid Real Madrid, vineri, 22:30, DGS 1

Înainte să ridice trofeul Cupei Mondiale, emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, l-a îmbrăcat pe Messi cu haina care, în lumea arabă, simbolizează o victorie foarte importantă și este purtată doar de către persoane la fel de importante. 

Galerie Foto

Ce s-ar fi putut întâmpla dacă Lionel Messi refuza bisht-ul de la emirul Qatarului

Ciprian Panait (46 de ani), un antrenor cu legături în zona Golfului, spune că s-ar fi iscat un conflict dacă Lionel Messi ar fi refuzat darul qatarezilor.

Am văzut niște colegi de-ai mei care au dat niște declarații în totală necunoștință de cauză. Dacă Messi nu își punea pe umeri acea mantie, era cel mai mare afront adus emirului Qatarului și se năștea un conflict diplomatic. Asta ca să rețină cei care au vorbit și au spus ce au spus.

Eu, după 6 ani în Arabia Saudită, vreau să vă spun că mantia aceea este purtată numai de clasă conducătoare, numai de oamenii foarte bogați, iar când o primești înseamnă că faci parte din familia lor, înseamnă că ești primit în cercul lor. E o mare formă de respect pe care ți-o oferă omul respectiv.

Când emirul Qatarului îți oferă acest dar, nu cred că cineva își permite să nu primească, dar oamenii neștiutori… niște comentarii fantastice, e incredibil ce pot spune românii în necunoștință de cauză.

Mai mult, merg mai departe cu raționamentul: Messi e la Paris Saint-Germain, da? Știți cine e patronul lui PSG? Familia regală, rețineți, nu Nasser Al-Khelaifi. Și nu cred că se pune problema vreodată ca cineva să comenteze”, a spus Ciprian Panait, potrivit sport.ro.

De nedescris! Cadru cu cadru: momentul în care Lionel Messi privește execuția care l-a făcut campion mondial

Messi a devenit campion mondial odată cu lovitura de departajare transformată de Gonzalo Montiel, pe care a privit-o cu emoții nemărginite. 

În momentul în care mingea a trecut de linia porții, Messi s-a prăbușit în genunchi, ca și cum toată presiunea câștigării marelui trofeu i-a căzut deodată de pe umeri. 

Imaginile cu momentul în care Messi privește execuția lui Montiel nu mai au nevoie de nicio descriere și pot fi văzute, cadru cu cadru, în galeria FOTO de mai jos. 

Galerie Foto

Etichete: finala cupei mondiale , cupa mondiala qatar , emirul qatarului , ciprian panait , tamim bin hamad al-thani , bisht , lionle messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *