„Ce sfat i-ați da patronului FCSB-ului?” Victor Becali a oferit pe loc soluția pentru marea problemă a roș-albaștrilor – DigiSport

  1. „Ce sfat i-ați da patronului FCSB-ului?” Victor Becali a oferit pe loc soluția pentru marea problemă a roș-albaștrilor  DigiSport
  2. Numărul doi din FRF s-a pronunțat în cazul Pintilii înaintea Comisiei de Disciplină: „I-am zis și lui Burchel:  Gazeta Sporturilor
  3. Victor Becali se implică în scandalul dintre FCSB și Lucian Burchel. „La noi ajungi mai…  Prosport
  4. Dorinel Munteanu cere măsuri după scandalul licenței de antrenor: “Nu este corect”  DigiSport
  5. Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Ce sfat i-ați da patronului FCSB-ului?” Victor Becali a oferit pe loc soluția pentru marea problemă a roș-albaștrilor – DigiSport

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Fostul închizător a fost reclamat de șeful Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Lucian Burchel, deoarece ocupă, de fapt, rolul de principal, deși nu deține carnet de antrenor, în timp ce tehnicianul din acte este Leo Strizu. 

Victor Becali propune o schimbare radicală la școala de antrenori

Vărul lui Gigi Becali (64 de ani) s-a plâns de durata cursurilor pentru obținerea carnetului de antrenor, dar și a licențelor A și B, și a oferit ca soluție micșorarea drastică a acesteia. 

„Categoric, un antrenor trebuie aibă licență. Dar la noi ajungi mai repede doctor, chiar conferențiar, decât antrenor! Nu se poate iei licența în 7-8 ani.

Nu se poate așa, normal trebuie luată o măsură, ai ținut antrenor la echipa națională fară licență (n.r. Mirel Rădoi) și apari acum, peste noapte?

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Pune o perioadă de 2 ani. Așa mi se pare mie corect!”, a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.

Mihai Pintilii nu e deranjat de reclamația făcută pe numele său

Înaintea meciului cu Hermannstadt, scor 1-0, Mihai Pintilii a fost întrebat despre discuțiile din ultima perioadă, iar antrenorul roș-albaștrilor a transmis un mesaj vehement.

Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul.

Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă.

Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a declarat Pintilii. 

Etichete: victor becali , mihai pintilii , gigi becali , licenta antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *