Ce surpriză mare la Campionatul European de handbal feminin! Muntenegru, coșmarul României, a luat medalia… – Prosport

Ce surpriză mare la Campionatul European de handbal feminin! Muntenegru, coșmarul României, a luat medalia…  Prosport

Головна » Ce surpriză mare la Campionatul European de handbal feminin! Muntenegru, coșmarul României, a luat medalia… – Prosport

Muntenegru a realizat surpriza în finala mică a Campionatului European de handbal feminin, izbutind să bată Franța, după prelungiri.

Fosta adversară a României s-a impus cu scorul de 27-25 și a încheiat, astfel, pe locul al treilea turneul final. Trofeul a fost cucerit de Norvegia, după victoria obținută în fața rivalei Danemarca. Rezultatul a fost identic: 27-25.

Clasamentul final al Campionatului European: 1. Norvegia, 2. Danemarca, 3. Muntenegru, 4. Franţa, 5. Suedia, 6. Oland, 7. Germania, 8. Slovenia, 9. Spania, 10. Croaţia, 11. Ungaria, 12. România, 13. Polonia, 14. Elveţia, 15. Serbia, 16. Macedonia de Nord.

Muntenegru, coșmarul României, medalie de bronz la Campionatul European de handbal feminin

Muntenegru a evoluat mult peste așteptări în finala mică, iar la pauză a condus Franța cu scorul de 13-12.

Fosta adversară a României a făcut probabil cel mai bun meci de la turneul final. Încurajată de o atmosferă incendiară, naționala din Muntenegru a menținut ritmul ridicat, iar după 60 de minute scorul a fost egal, 22-22, în condițiile în care Franța a egalat de la 7 metri, în ultima secundă a meciului.

Au urmat două reprize de prelungiri, iar Muntenegru s-a impus în cele din urmă la două goluri diferență, scor 27-25.

La final, jucătoarele din Muntenegru s-au bucurat pentru succes alături de fanii care au făcut din nou o atmosferă senzațională.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *