„Cea mai frumoasă actriță din lume” a pus capăt speculațiilor, după ce și-a certat soțul pe teren, în văzul tuturor – DigiSport

„Cea mai frumoasă actriță din lume” a pus capăt speculațiilor, după ce și-a certat soțul pe teren, în văzul tuturor  DigiSport

Головна » „Cea mai frumoasă actriță din lume” a pus capăt speculațiilor, după ce și-a certat soțul pe teren, în văzul tuturor – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Pentru alegerea fotbalistului lui PSG, Abouk, numită „cea mai frumoasă actriță din lume” în 2014, l-a certat chiar pe teren, în timp ce Hakimi a „împietrit” și nu a putut schița niciun gest. Ulterior, în presa străină au apărut zvonuri legate de un viitor divorț.

Galerie Foto

Achraf Hakimi și Hiba Abouk formează în continuare un cuplu

Potrivit presei spaniole, cei doi nu și-au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, iar mai multe publicații străine au scris că despărțirea ar fi iminentă, mai ales având în vedere momentul de mai sus. 

Nimic mai fals, întrucât însăși actrița cu origini tunisiene și libaneze, care i-a dăruit doi copii starului marocan, a dezmințit zvonurile. 

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

„Totul este foarte bine. Nu s-a întâmplat nimic. Tot ce s-a spus este fals. Normal, suntem la fel de îndrăgostiți ca în prima zi”, a spus celebra actriță. 

Galerie Foto

Cine este Hiba Abouk, actrița care l-a certat pe Achraf Hakimi cu un întreg stadion de față

Hiba Abouk este o actriță spaniolă, născută la Madrid. Ea l-a cunoscut pe fotbalist în 2018, pe când acesta evolua la Borussia Dortmund.

Primul lucru pe care cei doi au descoperit că îl au în comună: ambii sunt născuți la Madrid. Cuplul are doi băieți, unul născut în februarie 2020, iar celălat în aceeași lună, în 2022.

Abouk vorbește 5 limbi: spaniolă, arabă, franceză, engleză și italiană. Ea și-a început cariera de actriță în 2010, când a jucat în serialul „La isla los nominador”.

Etichete: achraf hakimi , hiba abouk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *