Charles Leclerc, apel disperat la intimitate! Incredibil ce a pățit pilotul Ferrari în ultimele luni – Eurosport RO

Charles Leclerc, apel disperat la intimitate! Incredibil ce a pățit pilotul Ferrari în ultimele luni  Eurosport RO

Головна » Charles Leclerc, apel disperat la intimitate! Incredibil ce a pățit pilotul Ferrari în ultimele luni – Eurosport RO
Charles Leclerc este cea mai mare dezamăgire din startul sezonului în Formula 1. Pilotul Ferrari a abandonat în Bahrain și în Australia și a terminat pe locul 7 în Arabia Saudită, ceea ce-l plasează pe locul 10 în clasament, cu numai 6 puncte.

Ca și cum aceste probleme nu ar fi suficiente, monegascul are și alte bătăi de cap, de data aceasta în viața privată. Acestea se datorează popularității sale extraordinare. Mai exact, Leclerc este asaltat zilnic de fani chiar la el acasă. Pilotul Ferrari a făcut apel la intimitate, subliniind că este mereu aproape de suporteri în cadrele oficiale, dar că nu e normal ca aceștia să vină la locuința sa să-i ceară poze sau autografe.

„Bună tuturor. În ultimele luni, adresa mea de acasă a devenit cumva publică, ceea ce a făcut ca oamenii să se adune sub apartamentul meu, să-mi sune la ușă și să-mi cer poze și autografe.Deși sunt mereu fericit să fiu alături de voi și apreciez cu adevărat sprijinul vostru, vă rog să-mi respectați intimitatea și să nu mai veniți la mine acasă.

Formula 1Mercedes nu are un plan B dacă Hamilton se retrage! Toto Wolff e „all in” pe britanicIERI LA 11:47

Voi avea grijă să mă opresc pentru toată lumea când ne întâlnim pe stradă sau la pistă, dar nu voi coborî dacă îmi vizitați casa.Sprijinul vostru, atât în persoană, cât și pe rețelele de socializare, înseamnă totul pentru mine, dar există o limită care nu ar trebui depășită.”, a scris Leclerc pe contul personal de Instagram.

Leclerc și Sainz au dezamăgit în startul sezonului! Șeful Ferrari vede partea plină a paharului

Ferrari are parte de un început slab de sezon, deși mulți specialiști considerau că italienii se vor putea lupta cu Red Bull pentru șefia clasamentului. Austriecii nu au adversar anul acesta, Max Verstappen și Sergio Perez câștigând toate cele 3 curse de până acum.

Frederic Vasseur, manager și inginer al Ferrari, a dezvăluit că echipa a făcut un pas uriaș după Marele Premiu al Australiei, iar semnele pentru restul anului sunt din ce în ce mai bune. El a declarat că monopostul va fi îmbunătățit pe tot parcursul anului, iar speranțele pentru cursa de sprint de la Baku sunt din ce în ce mai mari.

„Suntem puțin în urmă. Dar per total energia este una pozitivă pentru că am făcut un pas gigantic în ceea ce privește performanțele din cursă. Vom construi restul sezonului pe baza acestui lucru. Sunt pozitiv și o să trag tot mai tare.

Per total, cred că am făcut un pas în față. După calificări am fost frustrat deoarece aveam senzația că nu se aliniază totul cum trebuie, deși aveam viteză. Pentru moment asta e. Trebuie să luăm lucrurile pozitive și să construim ceva pe baza acestora în următoarele curse.

Am avut o revenire spectaculoasă în Jeddah, iar ca viteză am fost acolo. Carlos a profitat după primul steag roșu și a fost capabil să revină mai puternic pe circuit. Urmează Baku, o cursă de sprint, așa că lucrurile vor sta puțin diferit. O să avem parte de îmbunătățiri pe toată durata sezonului. O să ne pregătim pentru acel weekend și vom uita de lucrurile negative”, a declarat Vasseur, pentru motorsport.com.

Clasamentul constructorilor, după 3 etape

  • 1.Red Bull – 123 puncte
  • 2.Aston Martin – 65 puncte
  • 3.Mercedes – 56 puncte
  • 4.Ferrari – 26 puncte
  • 5.McLaren – 12 puncte
  • 6.Alpine – 8 puncte
  • 7.Haas – 7 puncte
  • 8.Alpha Romeo – 6 puncte
  • 9.Alpha Tauri – 1 punct
  • 10.Williams – 1 punct

Marele Premiu al AustralieiNebunia din MP al Australiei continuă! Ferrari contestă penalizarea lui Sainz, care poate urca pe 407/04/2023 LA 07:11Marele Premiu al AustralieiFerrari, moment de cotitură după MP al Australiei! Leclerc și Sainz atacă primul podium al sezonului06/04/2023 LA 08:42

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *