Cine câștigă Cupa Mondială din Qatar. Previziunile unui „călător în timp“ – Adevărul

Cine câștigă Cupa Mondială din Qatar. Previziunile unui „călător în timp“  AdevărulVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Cine câștigă Cupa Mondială din Qatar. Previziunile unui „călător în timp“ – Adevărul

Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp a distribuit o înregistrare video în care spune cine va câștiga Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

Brazilia va câștiga Campionatul Mondial 2022, susține un utilizator TikTok

Utilizatorul TikTok, @worldcuptimetraveller susține în imaginile distribuite pe rețelele sociale că Brazilia va învinge Franța cu 2-1 în finala din Qatar, astfel că țara sud-americană va câștiga a șasea sa Cupă Mondială.

Graficul scorului este exact același cu cele pe care le-am văzut în transmisiunile în direct de până acum în cadrul turneului, călătorul în timp susținând că Richarlison și Marquinhos au fost marcatorii pentru echipa lui Tite, iar Antoine Griezmann a fost marcatorul pentru Franța,  conform publicația „Sport Bible“.  

Videoclipul a fost subtitrat: „Brazilia tocmai a învins Franța în finala Cupei Mondiale din 2022. Sunt un călător în timp. Vă ajut ca anul trecut”.

„Imaginează-ți dacă reușește din nou”

Fanii au reacționat rapid la filmarea distribuită pe rețelele sociale. „De ce pare atât de… real”, a spus unul dintre ei.

„Imaginează-ți dacă reușește din nou”, a comentat altcineva

Totuși, mulți fani au observat că imaginile în care jucătorii Braziliei sărbătoresc erau de fapt din primul lor meci împotriva Serbiei, după ce Richarlison a marcat primul gol.

Utilizatorul TikTok @worldcuptimetraveller a prezis vara trecută că Anglia va pierde în fața Italiei în finala Euro 2020

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *