Clauza neștiută din contractul lui Constantin Budescu de la FCSB: „Am vorbit de la început” – DigiSport

  1. Clauza neștiută din contractul lui Constantin Budescu de la FCSB: „Am vorbit de la început”  DigiSport
  2. „Tun” dat de Constantin Budescu: a câștigat azi 2 milioane de euro!  Gazeta Sporturilor
  3. Este Budescu deranjat de despărțirea de FCSB? „Știam deja unde o să merg”  ProSport
  4. Constantin Budescu a câștigat procesul la TAS cu fostul club și trebuie să primească peste două milioane de euro  DigiSport
  5. Budescu încă nu se gândește la retragere, dar știe ce va face după ce-și încheie cariera: „I-am zis asta lu…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Clauza neștiută din contractul lui Constantin Budescu de la FCSB: „Am vorbit de la început” – DigiSport

  • Liga 1: Chindia – Univ. Craiova, marţi 19:00, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – CFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

Ce clauză a avut Budescu la FCSB

Revenit în toamna anului 2021 la FCSB, Budescu s-a despărțit de bucureșteni după doar patru luni și a ajuns la FC Voluntari. Adus cu mult entuziasm de Gigi Becali, „Artistul” a intrat în dizgrația patronului și a fost cedat după doar 11 meciuri.

Acum, la aproape un an de la plecarea de la FCSB, „Budi” a vorbit despre decizia de a se întoarce la gruparea roș-albastră și a dezvăluit ce clauză secretă a avut în contractul cu Gigi Becali.

„Mă știu cu majoritatea de la FCSB, inclusiv cu jucătorii de acolo, cu oamenii din staff. Vorbim când avem ocazia. Am rămas prieten cu toți cei pe care i-am cunoscut la echipele unde am fost.

De ce să rămân cu un gust amar? Știam unde merg, ce fac și inclusiv ce o să fac, înainte să reziliez cu ei. Am vorbit de la început, chiar dacă am semnat pe un an și jumătate. Eu aveam clauză că pot pleca în orice perioadă de transferuri.

Eram conștient de ce am de făcut. Motivat am fost tot timpul, chiar dacă s-au mai spus alte lucruri la televizor (n.n. râde). În orice domeniu, nu doar în fotbal, dacă nu faci ceea ce îți place, nu iese ce îți dorești”, a spus Constantin Budescu, potrivit ProSport.

Constantin Budescu a spus în ce relații a rămas cu Gigi Becali

Deși al doilea mandat la ”roș-albaștri” nu a fost la fel de bun ca primul, Constantin Budescu susține că nu regretă că revenit la FCSB, pentru că, din punctul său de vedere, a dat totul pentru echipă.

În același timp, Constantin Budescu a transmis că relația cu Gigi Becali a rămas una bună, similară cu cea pe care o aveau înainte de experiența mai puțin fastă din toamnă.

Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord.

Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a explicat Constantin Budescu, la Liga Digisport.

Etichete: liga 1 , budescu , fcsb , clauza budescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *