CM 2022: Di Maria s-a antrenat alături de ceilalţi jucători ai Argentinei; Papu Gomez, incert – stiripesurse.ro

CM 2022: Di Maria s-a antrenat alături de ceilalţi jucători ai Argentinei; Papu Gomez, incert  stiripesurse.ro

Головна » CM 2022: Di Maria s-a antrenat alături de ceilalţi jucători ai Argentinei; Papu Gomez, incert – stiripesurse.ro

Angel Di Maria s-a antrenat joi alături de ceilalţi fotbalişti ai naţionalei Argentinei, în timp ce Papu Gomez este incert pentru meciul de duminică împotriva Franţei, finala Cupei Mondiale 2022, informează L’Equipe şi EFE.

Lăsat pe bancă în semifinala cu Croaţia (3-0), Angel Di Maria s-a antrenat din nou normal joi seară, alături de fotbaliştii ce au intrat în cursul meciului sau care nu au fost folosiţi marţi.

Victimă a oboselii musculare, extrema argentiniană a fost indisponibilă pentru întâlnirea cu Australia din optimi de finală (2-1), apoi a intrat în finalul partidei din sferturi cu Olanda (2-2, 4-3 la lovituri de departajare).

De atunci, el a reluat antrenamentele colectivele şi era văzut ca posibil titular împotriva Croaţiei, dar selecţionerul Lionel Scaloni l-a preferat în ultimul moment pe Leandro Paredes. Di Maria este apt de joc şi problema folosirii sale din primul minut pare acum mai ales de ordin tactic.

Joi, titularii de marţi au efectuat un antrenament uşor.

În acelaşi timp, extrema Alejandro „Papu” Gomez, care a ratat partida cu Croaţia din cauza unei probleme la gleznă, continuă recuperarea.

În finală, Argentina va conta pe Marcos Acuna şi Gonzalo Montiel, care au fost indisponibili pentru duelul cu Croaţia din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *