CM 2022 | Luis Enrique și-a lăudat unul dintre convocați: „E cel mai bun pe postul său”… – SPORT.RO

CM 2022 | Luis Enrique și-a lăudat unul dintre convocați: „E cel mai bun pe postul său”…  SPORT.RO

Головна » CM 2022 | Luis Enrique și-a lăudat unul dintre convocați: „E cel mai bun pe postul său”… – SPORT.RO

Vali Andronescu

Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 18:28

Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 18:26

Selecționerul ibericilor, Luis Enrique, a vorbit despre Jordi Alba, fundașul stânga de la FC Barcelona, titular, de altfel, în ambele partide ale Spaniei de la Campionatul Mondial organizat în Qatar, care a debutat pe 20 noiembrie cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, încheiat 0-2.

În victoria categorică a ibericilor cu Costa Rica, Jordi Alba a fost schimbat în minutul 64. Fundașul Alejandro Balde i-a luat locul pentru restul meciului. În remiza cu Spania, același jucător l-a înlocuit pe Alba, dar spre final, în minutul 82. La doar un minut distanță, Fullkrug a restabilit scorul pentru nemți.

„Jordi Alba este un jucător de mare calitate. E cel mai bun fundaș stânga în momentul în care ajunge în față. E o campanie împotriva lui și a lui Busquets în care se încearcă retragerea lor”, a spus Luis Enrique, care și-a lăudat jucătorul pe care l-a antrenat și în mandatul său ca principal la FC Barcelona.

Lotul Spaniei la CM 2022

  • Selecționer – Luis Enrique

Portari – Unai Simon (Athletic Bilbao), Robert Sanchez (Brighton & Hove Albion), David Raya (Brentford)

Fundași – Jordi Alba (FC Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Dani Carvajal (Real Madrid), Pau Torres (Villarreal), Jose Gaya (Valencia) – înlocuit cu Alejandro Balde (FC Barcelona), Eric Garcia (FC Barcelona), Aymeric Laporte (Manchester City), Hugo Guillamon (Valencia)

Mijlocași – Sergio Busquets (FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Rodri (Manchester City), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Pedri (FC Barcelona), Gavi (FC Barcelona), Carlos Soler (PSG)

Atacanți – Alvaro Morata (Atletico Madrid), Ferran Torres (FC Barcelona), Marco Asensio (Real Madrid), Pablo Sarabia (PSG),  Dani Olmo (RB Leipzig), Yeremy Pino (Villarreal), Ansu Fati (FC Barcelona), Nico Williams (Athletic Bilbao)

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *