Colindă printre Stele cu premii de până la 500.000 RON – Eurosport RO

Colindă printre Stele cu premii de până la 500.000 RON  Eurosport RO

Головна » Colindă printre Stele cu premii de până la 500.000 RON – Eurosport RO

Vampirii nu sunt ca-n filme. Sunt prietenoși și mega generoși, dacă este să-l luăm ca model pe vampirul Vlăduț. Acesta caută orice motiv pentru a facilita distracția și pentru a oferi extra câștiguri. Așa cum a devenit deja obișnuit pe vladcazino.ro, te distrezi și, dincolo de potențialele câștiguri la jocuri de cazino, acumulezi – fără extra cost – șanse la premii blanao acordate prin tragere la sorți.

Când și cum poți să câștigi la promoția cu miros de brad

Pontul nostru: cu cât te distrezi mai mult, cu atât ai mai multe șanse la cadourile de la Moș Vlăduț. Există 3 etape în campania promoțională Colindă printre Stele la Vlad Cazino și în fiecare perioadă se pot câștiga premii festive, demne de contextul de Sărbătoare.

Alte Sporturi5 Lecții despre Investițiile la Bursă de la Cupa Mondială19/12/2022 LA 09:17

  • Prima etapă: 1 – 11 decembrie 2022
  • A doua etapă: 12 – 22 decembrie 2022
  • A treia etapă: 23 decembrie – 3 ianuarie 2023
Pentru a participa, optează pentru promoție înainte de a juca și vei acumula apoi șanse la extrageri! Premiile se acordă cash, fără cerințe de rulaj. În plus, toate sunt creditate rapid, în termen de 72 de ore de la încheierea promoției. Se ia în calcul rulajul la toate sloturile și la toate mesele de Live Cazino de pe platforma www.vladcazino.ro.

Pentru fiecare 50 RON jucați la Sloturi sau în Live Cazino, vei primi 1 punct. Când ajungi la 5 puncte, ai validat condiția pentru a te califica în campanie. Dacă atingi praguri superioare, te bucuri de șanse pentru premii tot mai șmecherifice. Astfel, la nivelul Star (500 puncte acumulate) se acordă un premiu de 50.000 RON. La nivelul Gold Bauble, 15 câștigători primesc câte 5.000 RON.

Nivelul Silver Tinsel (50 puncte) aduce câte 1.250 RON la 40 de jucători. Urmează 100 de premii a câte 250 RON la nivelul Bronze Bead (10 puncte). Există și nivelul Candy Cane (5 puncte) – 5000 de jucători primesc câte 20 de rotiri la Temple Tumble 2 Dream Drop. Toate premiile se acordă în fiecare etapă de campanie, deci se înmulțesc cu 3!

Ho, Ho, Ho, hai în cazino!

Bine de știut: jucătorii de la nivelul Silver Tinsel sau următoarele niveluri superioare (Gold Bauble și Star) vor fi eligibili pentru extragerile de nivel inferior. Jucătorii pot primi maximum 5 premii pentru fiecare etapă promoțională. Regulamentul complet al campaniei îți stă la dispoziție pe www.vladcazino.ro. Așadar, optează pentru participare și distrează-te responsabil cu jocurile preferate!
Dacă acumulezi cel puțin 5 puncte, te califici automat și pentru 20 de rotiri la slotul Temple Tumble 2 Dream Drop – cel mai popular joc conectat la noul și senzaționalul jackpot progresiv Dream Drop de la Relax Gaming.

Sloturi noi & cel mai nou jackpot progresiv te așteaptă!

Mai avem o veste bună: marfă nouă la Vlad Cazino! Ți-am pregătit cele mai noi sloturi de la EGT (Amusnet Interactive): Kamakura, Hot Deco, Fruit Time, Bulky Fruits, Cocktail Rush, Mighty Sparta și Tirol Fest – toate conectate la celebrul Jackpot Cards în 4 niveluri cu premii incredibile.

Bucură-te și de Money Train 3 de la Relax Gaming, iar cel mai nou jackpot progresiv la păcănele online, Dream Drop, este acum disponibil la și mai multe jocuri – cele 8 însoțite de pictograma aurie Dream Drop. Premiile pot ajunge la 10.000.000 EUR, iar numărul jocurilor conectate crește de la o lună la alta pe www.vladcazino.ro.

Alte Sporturi15 nume uriașe din sportul românesc, nominalizate la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani14/12/2022 LA 16:29Alte SporturiCalendarul turneelor 888poker LIVE 202313/12/2022 LA 15:16

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *