Condiția pusă de Andrei Cordea pentru a pleca de la FCSB! Mesajul pe care i… – Prosport

Condiția pusă de Andrei Cordea pentru a pleca de la FCSB! Mesajul pe care i…  Prosport

Головна » Condiția pusă de Andrei Cordea pentru a pleca de la FCSB! Mesajul pe care i… – Prosport

Andrei Cordea este și el gata să plece de la FCSB, în cazul unei oferte tentante! Jucătorul are însă ambiții mari și nu vrea să plece în zona arabă, chiar dacă acolo ar primi un salariu tentant.

Fotbalistul în care fanii roș-albaștrilor își pun mari speranțe vrea să joace pentru un club important din vestul Europei, așa cum a procedat și Dennis Man, care a ajuns la Parma, pe vremea când italienii jucau în Serie A.

„Uite, am avut ofertă și pentru Cordea, cică două milioane. Pleacă, mă, de aici, că mă supăr pe tine”, a fost reacția lui Gigi Becali, la Pro Arena.

Andrei Cordea, gata să plece de la FCSB! Fotbalistul roș-albaștrilor nu vrea să audă de arabi

Andrei Cordea nu pune aspectul financiar pe prim plan, iar de la FCSB vrea să ajungă în vestul Europei, acolo unde nivelul este unul mult mai ridicat decât în țările arabe.

„S-a întors din Italia în România pentru a demonstra ce este în stare și să plece apoi la un club din vestul Europei. Sub nicio formă nu-și dorește să joace în țările arabe”, susțin apropiații jucătorului.

„M-a impresionat. Este un caracter deosebit, cu un bun-simț dus la extrem. El alerga și la început, dar haotic. Și-a dat seama că nu e OK, iar faptul că venit să ne întrebe m-a impresionat. Sunt foarte puțini care fac asta. Peste 80% din jucători abia așteaptă să se termine antrenamentul și să plece”, și-a amintit Marin Dună.

Andrei Cordea, cinci goluri pentru FCSB în acest sezon de Superliga

Andrei Cordea a marcat cinci goluri pentru FCSB în acest sezon de Superliga, inclusiv în derby-ul cu Rapid, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 3-1.

„Cordea e demenţial, ce să-i zic eu lui Cordea? El e Sfinxul. Ce pot să-i spun? Şi fază de apărare, şi unu contra unu, tot! N-ai ce. Spunea MM că dacă îl vezi la antrenamente…Bă, ăsta a devenit Messi? Adică felul în care joacă unu contra unu. Eu aveam mare încredere în el. Ştiţi că l-am tot ţinut. Se spunea că pierde toate mingile, că ne distruge. Le-am zis: Băi, l-a distrus COVID-ul…că te distuge COVID-ul. O să se termine COVID-ul şi o să vedeţi cine e Cordea. Lumea nu-şi dă seama, COVID-ul a lucrat multă vreme. Un an, doi ani, la unii oameni poate şi mai mult”, spunea Gigi Becali, despre Andrei Cordea.

Fotbalistul s-a remarcat și la Londra, izbutind să marcheze golul prin care FCSB a deschis scorul pe terenul lui West Ham. În cele din urmă, gruparea din Premier League s-a impus cu 3-1.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Andrei Cordea, conform Transfermarkt
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *