Condițiile de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar nu l-au impresionat pe Laszlo Dioszegi – Gazeta Sporturilor

Condițiile de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar nu l-au impresionat pe Laszlo Dioszegi  Gazeta Sporturilor

Головна » Condițiile de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar nu l-au impresionat pe Laszlo Dioszegi – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 05 decembrie 2022, 18:54 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 18:54

Laszlo Dioszegi, principalul finanțator al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, se declară nemulțumit de condițiile pe care le-a întâlnit în Qatar, la Campionatul Mondial de fotbal. 

Cum Liga 1 a luat pauză pe durata Campionatului Mondial de fotbal, Laszlo Dioszegi a decis să simtă pe pielea lui atmosfera din Qatar. Finanțatorul lui Sepsi nu a fost deloc impresionat.

Stadioanele din Qatar nu l-au impresionat pe Laszlo Dioszegi

„Afară sunt 35 de grade Celsius și când am intrat pe stadion erau 20 de grade. Nu asta era problema, ci că aerul condiționat era sub scaune. Eu stăteam la rândul 10, din rândul 11 venea din spate tare de tot. Inițial am crezut că vine de undeva de sus instalația de aer condiționat, dar nu, era de pe jos. Eu cred că foarte mulți au răcit acolo în Qatar.

Este un paradox să răcești la 35 de grade, dar asta este. Stadioanele nu erau în orice caz de 5 stele.Pe dinafară arătau bine, dar înăuntru e mult spus că este un stadion superb. Nici scaunele nu erau foarte comode. Stadionul de la Craiova le bate pe cele unde am fost eu în Qatar.

Laszlo Dioszegi, în Qatar

Problema este că nu se simte sentimentul de Campionat Mondial așa de tare. Sincer, eu nu sunt un mare băutor de bere, dar trebuie să recunoaștem că suporterii au nevoie de bere. Știm că nici în România nu se poate, dar știm că este un restaurant mai departe de 200 de metri de stadion, iar suporterii pot să mai bea o berea sau două, dar în Qatar nu este absolut nimic.

Eu mă așteptam la mai mult. Am fost și la VIP, dar și în rândul 32 ca un simplu spectator. Nu spun că nu sunt stadioane frumoase, dar față de ce așteptări aveam eu…”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Problema este că nu se simte sentimentul de Campionat Mondial așa de tare. Sincer, eu nu sunt un mare băutor de bere, dar trebuie să recunoaștem că suporterii au nevoie de bere. Știm că nici în România nu se poate, dar știm că este un restaurant mai departe de 200 de metri de stadion, iar suporterii pot să mai bea o berea sau două. În Qatar nu e nimic!
– Laszlo Diosezgi, finanțator Sepsi

VIDEO. Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial de fotbal: 

„Cutremur” în FIFA! Se anunță planuri halucinante pentru următorul Campionat Mondial: „Două turnee de 24 de echipe” + Răzvan Burleanu, implicat

Cristiano Ronaldo a căzut și în dizgrația suporterilor Portugaliei » Fanii cer o măsură drastică

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *