Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor arab ar vrea să investească la Dinamo” – Gazeta Sporturilor

  1. Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor arab ar vrea să investească la Dinamo”  Gazeta Sporturilor
  2. Dinamo ar putea avea investitor din zona arabă: „Are zeci de miliarde din petrol. A zis că face el stadion”  DigiSport
  3. GSP: Informație-șoc dezvăluită în această dimineață despre o investiție în România: „Are zeci de miliarde din petrol”  Hotnews
  4. Vin arabii la Dinamo! Fostul președinte al „câinilor”, anunț de ultima oră. „Un investitor arab…  Prosport
  5. Veste uriașă pentru Dinamo: ”Sunt în contact cu cineva din Arabia. Are câteva zeci de miliarde din petrol”…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor arab ar vrea să investească la Dinamo” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 11 noiembrie 2022, 09:15 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 10:26

Constantin Anghelache (77 de ani), fost președinte la Dinamo, a oferit o informație surprinzătoare în această dimineață, la GSP Live. Fostul oficial al „câinilor” susține că un investitor din Emiratele Arabe Unite, extrem de potent financiar, ar fi interesat de preluarea clubului alb-roșu.

Într-o perioadă în care Dinamo rătăcește în incertitudine, fiind în insolvență și confruntându-se în continuare cu probleme financiare, Constantin Anghelache surpinde: spune că un om de afaceri din Emirate și-ar dori să investească la „câini”, însă emite și câteva pretenții. 

Constantin Anghelache, la GSP Live: „Persoana respectivă are zeci de miliarde de euro din petrol”

„Chiar eu pot divulga că am fost și sunt în contact cu cineva din Arabia, care a spus trei lucruri: «Eu vreau să investesc neapărat într-un club de fotbal din România care are perspective». Și a zis că s-a gândit la Dinamo. S-a întâmplat asta în urmă cu o lună și jumătate.

Urmează o iarnă infernală pentru SuperLigă » Două echipe aflate pe loc de play-off și ultima clasată sunt în prag de colaps! ANALIZĂ Urmează o iarnă infernală pentru SuperLigă » Două echipe aflate pe loc de play-off și ultima clasată sunt în prag de colaps!

Această persoană are câteva zeci de miliarde din petrol. De unde interesul? Fiindcă un nepot de-ai lui a făcut facultatea la București, mi-a fos mie student. El venea la meciuri, iar omul a avut această idee.

A zis: «Nu mă bag în această discuție până când nu se întâmplă trei lucruri. Dinamo să aibă un singur finanțator, nu mă interesează nici PCH, nici ce vorbiți voi. Pe mine mă interesează ca acest club să aibă un singur proprietar, să fie 100% posesorul al acțiunilor. 

Voi negocia doar cu acea persoană și vom stabili cât dorește. Îi voi da cât dorește și poate vom cădea la un acord» Se pare că acest lucru s-a întâmplat la ședința din data de 14, când pare-se că PCH ar fi luat 99% din acțiuni”, a spus Anghelache, în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan. 

Constantin Anghelache: „Investitorul m-a întrebat dacă nu poate să-și facă propriul stadion”

„Al doilea lucru dorit de el: insolvența să aibă un plan clar de plată a datoriilor către creditori. Dacă instanța aprobă noul plan de organizare, înseamnă că ar rămâne două milioane de ceva, așa am înțeles. Omul a spus că le-ar da imediat două milioane de euro oamenilor. Mi-a spus: «Nu mă intereseză Dinamo de alaltăieri. În momentul în care voi lua clubul, mă vor interesa rezultatele de aici încolo».

Mai e problema stadionului. Mi-a spus: «Eu nu pot discuta cu Ministerul de Interne? Dar eu nu găsesc 21 de hectare să-mi fac eu stadionul meu în 2-3 ani?» Vrea să facă o investiție în România, să investească în construcția unei baze sportive. 

Mi-a spus că a fost la Arena Națională și că e surprins că o asemenea construcție extraordinară nu are nici măcar 500 de metri pătrați de spații comerciale. A spus că-și face baza lui sportivă și spații comerciale pe care le închiriază, ca să obțină venituri suplimentare”, a mai spus Anghelache, la GSP Live. 

Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri. Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpăm pe acționarii-balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Șerdean) și ACSFC Dinamo („Dinamo – Badea”). 

– Comunicat DDB, 26 septembrie 2022

21 noiembrie, noua dată-cheie pentru Dinamo

Planul de reorganizare modificat va fi judecat pe 21 noiembrie, iar dacă va fi aprobat și de judecătorul sindic, APCH devine acționar majoritar, cu 99,17%, în acest moment fiind doar acționar minoritar, cu 20,06%

Dorin Șerdean/Lotus, acționarul majoritar de acum, se va prăbuși de la 72,87% la doar 0,75%, Nicolae Badea/ACSFC Dinamo de la 7,03% la 0,07%, iar Cornel Dinu de la 0,03 la 0,003%.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ce se întâmplă dacă Dinamo nu promovează: „Posibilul investitor nu e un miraj, își asumă și să continuăm în Liga 2”. Care e cel mai negru scenariu

Scaunele rupte de pe arena „Arcul de Triumf” o costă 2.000 de euro pe Dinamo: „Ne dorim să revenim pe acolo cât mai repede cu putință”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *