Controversă de Dosarele X la Campionatul Mondial din Qatar: de unde s-ar trage petele verzi de pe echipamente – Gazeta Sporturilor

Controversă de Dosarele X la Campionatul Mondial din Qatar: de unde s-ar trage petele verzi de pe echipamente  Gazeta Sporturilor

Головна » Controversă de Dosarele X la Campionatul Mondial din Qatar: de unde s-ar trage petele verzi de pe echipamente – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat marti, 06 decembrie 2022, 11:03 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 11:22

Englezii se plâng că au pete verzi pe echipamente la finalul meciurilor de la Campionatul Mondial, un indiciu că organizatorii ar vopsi gazoanele pentru a acoperi bucățile deteriorate. FIFA a venit cu un răspuns rapid în această controversă.

După „optimea” dintre Anglia și Senegal, meci câștigat de englezi cu 3-0, elevii lui Gareth Southgate, echipați în alb, au avut tricourile pline de urme verzi.

GERMANIA Cutremur la „naționala” Germaniei! I-au fost imputate toate cele 3 dezastre ale nemților și a fost dat afară

Controversă de Dosarele X la Campionatul Mondial: cum răspunde FIFA 

Ca atare, a luat naștere teoria că organizatorii ar vopsi suprafața de joc pentru a acoperi imperfecțiunile.

A urmat reacția FIFA. Forul condus de Gianni Infantino susține că doar bucățile de gazon din zonele de încălzire sunt vopsite, potrivit Daily Mail.

Anglia – Senegal s-a disputat pe stadionul Al Bayt. A fost al șaptelea meci de la acest Mondial găzduit de arena din Al Khor, în formă de cort de beduini.

Cu 10 meciuri rămase de jucat la Mondial, majoritatea gazoanelor suferă. Deteriorarea suprafețelor de joc este evidentă în special în fața porților. 

Pentru Anglia urmează sfertul de finală cu Franța, programat sâmbătă, 10 decembrie, la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR 1.

Mai multe știri de la Campionatul Mondial: 

Plecări în lanț » Al patrulea selecționer care a rămas șomer, în urma Campionatului Mondial din Qatar

Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto’o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *