Cristi Borcea a dat soluția pentru salvarea lui Dinamo: ”Trebuie să se termine cu circul!” De ce nu se consideră vinovat – DigiSport

  1. Cristi Borcea a dat soluția pentru salvarea lui Dinamo: ”Trebuie să se termine cu circul!” De ce nu se consideră vinovat  DigiSport
  2. Cristi Borcea, vehement. „Uitați-vă la Varga!” Ce zice despre Becali și Rotaru…  SPORT.RO
  3. Cristi Borcea critică aspru DDB-ul! „Să nu se mai implice în executivul Dinamo!”  ProSport
  4. Cristi Borcea anunță „renașterea” lui Dinamo: „Va fi cea mai puternică din România”  DigiSport
  5. Dezvăluiri incredibile făcute de Borcea despre Nelu Varga: „Are datorii de 50 de milioane de euro!”  ProSport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cristi Borcea a dat soluția pentru salvarea lui Dinamo: ”Trebuie să se termine cu circul!” De ce nu se consideră vinovat – DigiSport

  • Cupa Spaniei: RealAtletico, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ValenciaBilbao, joi, 21:00, DGS 2

Cristi Borcea, fostul acționar al clubului, a vorbit despre problemele prin care trece Dinamo și a mărturisit că există o singură variantă pentru gruparea alb-roșie, să evite falimentul și să aibă un nou stadion.

Cristi Borcea, despre problemele lui Dinamo: ”Circul trebuie să se termine!”

Fostul acționar al ”Câinilor” este convins că echipa se poate redresa, însă asta doar dacă problemele existente în conducerea clubului trebuie să dispară, iar un acționar va prelua clubul.

Sunt sute de mii, milioane de susținători, nu are cum să nu existe Dinamo. Întotdeauna am fost optimist, am avut mentalitate de învingător. Am spus că drumul lui Dinamo se va schimba dacă se face stadionul și dacă se termină și circul care se întâmplă acum din cauza insolvenței care trebuie sa se termine.

Problemele dintre administratorul special și administratorul judiciar trebuie să se stingă, să vorbească unul singur, să se rezolve problemele creanțelor.

Trebuie să existe o decizie definitivă. Galeria a susținut, a făcut lucruri extraordinare. Și-a dat seama că e greu să conduci un club, să îl susții din toate punctele de vedere. Când se rezolvă cu stadionul și insolvența, galeria trebuie să facă un pas în spate, altfel nu va veni nimeni. Echipa trăiește și va trăi.

Mai bine o luau de la zero, nu veneau nici spaniolii și aveau o echipă curată. Începeam și noi ca Rapidul și dădeam drumul la stadion. Acum avem de suferit. Eu cred că nu are altă soluție decât să evite falimentul.

Vin datoriile spaniolilor. Am spus că Dinamo este un pacient conectat la aparate. Când îl deconectezi de la aparate, intră în comă. Sunt optimist că se va face un nou stadion. Când am plecat, am lăsat un singur Dinamo, acum sunt trei. Din trei Dinamo, găsim noi una.

Nu numai domnul Negoiță ar veni, sunt mulți dinamoviști cu bani, dar fără un plan de reorganizare și un pas în spate al DDB-ului nu se poate. Sunt și ei conștienți că trebuie să facă un pas în spate. Vor binele lui Dinamo.

Cine nu rezistă la presiune, nu poate să fie la Dinamo, la Steaua. E război. Eu nu eram tot timpul în război? Le spuneam ’Nu mai înjurați jucătorii, înjurați-mă pe mine, că eu sunt antrenat’. Am avut o operație pe cord la 41 de ani. Ce pot să fac mai mult?”, a spus Cristi Borcea la emisiunea Digi Sport Special.

Cristi Borcea nu crede că este vinovat pentru situația lui Dinamo

Totodată, chiar dacă multe voci din lumea fotbalului românesc l-au arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Dinamo, Borcea a mărturisit că nu se simte vinovat, având în vedere că în momentul în care s-a despărțit de Dinamo, datoriile erau de ”doar” 7-8 milioane de euro, o sumă ”normală” pentru echipele cu pretenții serioase la titlu.

Niciodată (n.red. Dacă se consideră vinovat pentru situația în care a ajuns Dinamo). În 2011, am luat Cupa și am plecat. L-am lăsat atunci pe Săvulescu și pe domnul Badea. După aia a venit Negoiță.

În conferință am spus că las Dinamo, dar mă bazez că vor fi cel puțin performanțele pe care le-am avut eu. Datoriile erau în jur de 7-8 milioane. Luam 30 de milioane din Champions League”, a adăugat Cristi Borcea la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: dinamo , cristi borcea , club


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *