Cristiano Ronaldo amenință că părăsește Cupa Mondială din Qatar (presă) – Digi24

Cristiano Ronaldo amenință că părăsește Cupa Mondială din Qatar (presă)  Digi24

Головна » Cristiano Ronaldo amenință că părăsește Cupa Mondială din Qatar (presă) – Digi24

Cristiano Ronaldo, starul selecţionatei Portugaliei, a ameninţat că va părăsi Cupa Mondială de fotbal din Qatar, fiind nemulţumit de statutul de rezervă la meciul cu Elveţia (6-1), din optimile de finală ale competiţiei, informează cotidianul portughez Record.

Conform publicaţiei lusitane, Ronaldo s-a înfuriat când a fost anunţat că va fi doar rezervă împotriva Elveţiei şi a avut o ceartă aprinsă cu selecţionerul Fernando Santos. Ba mai mult, el a ajuns să ameninţe că părăseşte Cupa Mondială.

Celebrul atacant i-a reproşat lui Fernando Santos a cedat presiunii opiniei publice, după ce 70% dintre portughezi s-au exprimat în favoarea excluderii lui Ronaldo din primul unsprezece, într-un sondaj realizat de A Bola, şi că prin această decizie îl expune direct în mijlocul furtunii. Lucru care s-a şi întâmplat, Ronaldo fiind înconjurat de o „armată” de fotoreporteri care au încercat să surprindă orice gest al lui CR7, în ciuda faptului că pe teren echipa portugheză a făcut cel mai bun său joc la Cupa Mondială, iar înlocuitorul lui Ronaldo în unsprezecele de start, Goncalo Ramos, a fost marele protagonist al meciului, reuşind o triplă în faţa elveţienilor.

Povestea a început însă la meciul din faza grupelor dintre Portugalia şi Coreea de Sud. În minutul 65, la scorul de 1-1, Fernando Santos a decis să facă o triplă înlocuire, scoţându-l de pe teren pe Ronaldo, care a avut o reacţie controversată. „Te grăbeşti al naibii să mă înlocuieşti”, i-ar fi reproşat atacantul, ale cărui cuvinte au fost preluate de presa portugheză. Furia a fost mai mult decât evidentă, iar reacţia selecţionerului portughez nu a întârziat să apară. „Am văzut imaginile schimbării lui Cristiano şi nu mi-a plăcut deloc reacţia sa”, a declarat Santos la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Elveţia, potrivit Agerpres.

Potrivit Record, Ronaldo a ameninţat că va pleca, în timpul unei discuţii pe un ton ridicat cu antrenorul (pe care Federaţia portugheză o neagă însă). În plus, mass-media lusitană asigură să starul şi-a reconsiderat poziţia la scurt timp, fiind conştient de importanţa momentului şi de consecinţele devastatoare pe care le-ar putea avea plecarea sa asupra naţionalei ţării sale.

Înaintea startului Cupei Mondiale din Qatar, Cristiano Ronaldo şi-a reziliat contractul cu clubul englez Manchester United, după un interviu în care i-a criticat dur pe conducătorii grupării de pe Old Trafford şi pe antrenorul Erik ten Hag, care l-a ţinut mai mult pe banca de rezerve pe portughez de la debutul sezonului.

Editor : I.C

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *